.
Rikiuoti pagal:
55,00 €
- Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
- Atskiras 'MONTARONE' ynuogynas.
- Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
- Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
- Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
- Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
95,00 €
- Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
- Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
- Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
- Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
- Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
40,00 €
- Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
- Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
- Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
- Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
- Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
16,00 €
- Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš spalio mėnesį rankomis skintų Sangiovese ir Sagrantino vynuogių.
- Vynas brandinamas 15 mėnesių: 70% vyno bręsta medinėse statinėse ir 30% - plieninėse talpose.
- Vaisiška kvapų puokštė. Pilno kūno, minkštų, bet gausių taninų raudonas vynas.
- Puikus brandžių sūrių bei ant grotelių keptos mėsos palydovas.