.

Aktyvūs filtrai

34,00 €
  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Trebbiano Spoletino vynuogių.

  • Apie 30 metų amžiaus vynuogynai.

  • Vynas 8 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse.

  • Intensyvus vynas, pasižyminis citrusinėmis, persikų, ananasų, prieskoninių žolelių, ramunėlių aromatais. Skonis pikantiškai gaivus, kompleksiškas, minerališkas su tvaria rūgštimi. Juntamos sviesto, vanilės, prinokusių vaisių, dūmų natos. Ilgas poskonis.

  • Puikiai gera prie kietųjų sūrių, riebios žuvies ir paukštienos patiekalų.
  • http://www.livon.it

29,00 €
  • Šviesios oranžinės spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų vietinių baltųjų vynuogių.
  • Vyno spontaninė fermentacija ir lėta ilga maceracija nekontroliuojamoje temperatūroje vyksta nerūdyjančio plieno statinėse, vėliau vynas bręsta prancūziško ąžuolo statinėse. Visas vyno gamybos procesas iki išpilstymo į butelius trunka apie 2 metus.
  • Kompleksiškos aromatų paletės vynas, kuriame atsiskleidžia prieskonių, žalios arbatos, ramunėlių, abrikosų ir persikų natos. Skonyje išryškėja minerališkumas, vos juntamas elegantiškas sūrumas, prinokusių vaisių, riešutų natos.
  • Puikiai dera prie žuvies ar jūros gėrybių sriubų, foie-gras, aštresnių patiekalų.

25,00 €
  • Šviesios vario spalvos Orange vynas, pagamintas Friuli regione Italijoje iš rankomis Spalio mėnesį skintų Pinot Grigio vynuogių. 
  • 24 valandas vyno misa laikoma su išspaudomis. Taip išgaunama vario spalva. Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 6 mėnesius bręsta nerūdijančio plieno talpose.
  • Puikios struktūros, tvirtas, subalansuotos rūgšties vynas. Intensyvūs šviežių vaisių ir uogų kvapai su citrusinių vaisių natomis. Harmoningas, sausas, minerališkas vynas su poskonyje švelniai juntamais tropinių vaisių aromatais.
  • Puikus aperityvas. Dera prie įvairių užkandžių, makaronų, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalų.