Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

25,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulcino ir Merlot vynuogių.
  • Merlot vynuogės renkamos iki rugsėjo 10 dienos po lengvo jų vytinimo ant vynmedžių. Montepulciano skinamos mėnesio pabaigoje ir spaudžiamos iškart.
  • Po fermentacijos vynai pilami į bendras 500 l. prancūziško ąžuolo statines ir bręsta 12 mėnesių.
  • Intensyvi vaisinė kvapų puokštė, kurioje susilieja granatų užuominos ir malonios žolelių natos. Sausas, šiek tiek pipiriškas, pilno kūno su švelniais aksominiais taninais, gerai subalansuotas, turtingo poskonio vynas.
  • Derinamas prie makaronų patiekalų su ragu, žvėrienos su sodriais padažais, troškinių, keptos mėsos, pikantiškų sūrių.
25,00 €
  • Sodrios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš rankomis skintų Merlot vynuogių.
  • 30 dienų vynuogės natūraliai džiovinamos vynuogyne ant vynmedžių, nupjovus ūglius.
  • Po fermentacjos, 12-14 mėnesių vynas brandinamas 500 l. prancūziško ąžuolo statinėse. Tada dar 6 mėnesius bręsta buteliuose. 
  • Aromate dominuoja juodos uogos, granatai, juntamos brandinimo ąžuole natos, saldymedis, karamelė. Burnoje sodrus, velvetiškas, puikiai subalansuotas, pilno kūno su ilgai išliekančiu poskoniu.
  • Puikiai dera su raudona mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.
Nauja
18,00 €

***

  • Granatų spalvos nealkoholinis vynas, pagamintas Švedijoje iš Italijoje, Veneto regione, Breganze miestelio ekologiniame ūkyje užaugintų ir tik rankomis skintų Merlot ir Pinot Nero vynuogių.

  • 2013 m. gamyklos įkūrėja Moa Gürbüzer, buvusi šeimos terapeutė ir socialinė darbuotoja, ~20 metų dirbusi su problemų dėl alkoholio turėjusiomis šeimomis. Jos vizija buvo kvestionuoti ir pakeisti visuomenės alkoholio vartojimo normas kuriant pasaulinio lygio vynus, bet juos "išlaisvinant nuo alkoholio". Šiandien "Oddbird" yra didžiausias tokių vynų gamintojas Skandinavijoje.

  • Po spontaninės fermentacijos vynas 12 mėnesių bręsta prancūziško ąžuolo statinėse: Barriques ir Tanneaux. Vėliau, pašalinus alkoholį, vynas supilamas į butelius ir išskyrus sudėtyje esančius sulfitus, nenaudojami jokie E, dirbtiniai kvapai ar spalvos.

  • Alkoholiui pašalinti naudojama vakuuminio garinimo technologija - besisukančio kūgio kolonėlė "Spinning Cone Column". Vynas žemo slėgio talpose šildomas iki 30–38 °C t°, kol išgaruoja alkoholis. Žemoje t° pavyksta išlaikyti nepakitusius pirminius vaisiškus aromatus. Kai kurie gamintojai naudoja atbulinės osmozės (Reversal Osmosis) metodiką. Abiem atvejais procese pasišalina alkoholis ir vanduo bei atsiskiria aromatinė substancija, kuri vėliau vėl sumaišoma su vandeniu.

  • Likutinis cukrus: 40 g/l. Tinka veganams.

  • Vynas pasižymi švelniu skoniu, gaivia rūgštimi, gervuogių, mėlynių, vyšnių, miško uogų aromatais.

  • Vynas derinamas pagal vartotojo fantaziją.

  • https://oddbird.com/

Išparduota
15,00 €
  • Blyškiai rausvos spalvos lengvai putojantis rausvas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Merlot vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Vaisiškas, gaivus vynas, kuriame dominuoja saldžiai kvepiančių gėlių, sunokusių vaisių ir uogų, ypač braškių, aromatai ir skoniai. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
  • Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais sūriais, švelniais sūriais.
Išparduota
39,00 €
  • Intensyvios raudonos su granato atspalviais spalvos vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Merlot (~80%) ir Cabernet Sauvignon (~20%) vynuogių.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse.
  • Intensyvi ir gausi aromatų puokštė: jaučiamos avietės ir mėlynės, slyvos. Sausas, pilno kūno, aksominių taninų, puikiai subalansuotas vynas. Skonyje dominuoja prinokę juodieji serbentai, gervuogės, tamsios slyvos, pipirai, saldūs prieskoniai. Ilgas poskonis.
  • Puikiai dera su raudonos mėsos bei griliuotais patiekalais, brandintais sūriais.

Išparduota
33,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Merlot vynuogių.
  • Po 15 dienų maceracijos ir fermentacijos, 18 mėnesių vynas brandinamas ąžuolo statinėse.
  • Kvapų puokštėje dominuoja aviečių, mėlynių ir gervuogių aromatai. Skonyje juntamos šokolado, kavos pupelių, slyvų, miško paklotės natos. Sausas, pilno kūno, puikiai subalansuotas ir labai ilgo poskonio vynas.
0