Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

25,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulcino ir Merlot vynuogių.
  • Merlot vynuogės renkamos iki rugsėjo 10 dienos po lengvo jų vytinimo ant vynmedžių. Montepulciano skinamos mėnesio pabaigoje ir spaudžiamos iškart.
  • Po fermentacijos vynai pilami į bendras 500 l. prancūziško ąžuolo statines ir bręsta 12 mėnesių.
  • Intensyvi vaisinė kvapų puokštė, kurioje susilieja granatų užuominos ir malonios žolelių natos. Sausas, šiek tiek pipiriškas, pilno kūno su švelniais aksominiais taninais, gerai subalansuotas, turtingo poskonio vynas.
  • Derinamas prie makaronų patiekalų su ragu, žvėrienos su sodriais padažais, troškinių, keptos mėsos, pikantiškų sūrių.
15,00 €
  • Blyškiai rausvos spalvos lengvai putojantis rausvas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Merlot vynuogių.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
  • Vaisiškas, gaivus vynas, kuriame dominuoja saldžiai kvepiančių gėlių, sunokusių vaisių ir uogų, ypač braškių, aromatai ir skoniai. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
  • Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais švelniais sūriais.
25,00 €
  • Sodrios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš rankomis skintų Merlot vynuogių.
  • 30 dienų vynuogės natūraliai džiovinamos vynuogyne ant vynmedžių, nupjovus ūglius.
  • Po fermentacjos, 12-14 mėnesių vynas brandinamas 500 l. prancūziško ąžuolo statinėse. Tada dar 6 mėnesius bręsta buteliuose. 
  • Aromate dominuoja juodos uogos, granatai, juntamos brandinimo ąžuole natos, saldymedis, karamelė. Burnoje sodrus, velvetiškas, puikiai subalansuotas, pilno kūno su ilgai išliekančiu poskoniu.
  • Puikiai dera su raudona mėsa, žvėriena ir brandintais sūriais.
39,00 €
  • Intensyvios raudonos su granato atspalviais spalvos vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Merlot (~80%) ir Cabernet Sauvignon (~20%) vynuogių.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse.
  • Intensyvi ir gausi aromatų puokštė: jaučiamos avietės ir mėlynės, slyvos. Sausas, pilno kūno, aksominių taninų, puikiai subalansuotas vynas. Skonyje dominuoja prinokę juodieji serbentai, gervuogės, tamsios slyvos, pipirai, saldūs prieskoniai. Ilgas poskonis.
  • Puikiai dera su raudonos mėsos bei griliuotais patiekalais, brandintais sūriais.

33,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Merlot vynuogių.

  • Po 15 dienų maceracijos ir fermentacijos, 18 mėnesių vynas brandinamas prancūziško ąžuolo Barrique statinėse.

  • Kvapų puokštėje dominuoja aviečių, mėlynių ir gervuogių aromatai. Skonyje juntamos šokolado, kavos pupelių, slyvų, miško paklotės natos. Sausas, pilno kūno, puikiai subalansuotas ir labai ilgo poskonio vynas.

  • Dera su mėsos užkandžiais, ragu, ant grotelių kepta mėsa, virta ar troškinta žvėriena, brandžiais sūriais.

0