.

Aktyvūs filtrai

57,00 €
  • Rubino spalvos raunonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Vynuogės užaugintos atskirame "I Salci' vynuogyne.
  • Po fermentacijos vynas mažiausiai 30 mėnesių bręsta ąžuolo statinėse.
  • Tai išskirtinis, brandus ir kompleksiškas, puikaus balaso, tvarios rūgšties ir malonių taninų vynas.
  • Dera su kompleksiškais ir tvirtais raudonos mėsos patiekalais, žvėriena, laukinių pakščių patiekalais, brandintais sūriais.

29,00 €
  • Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
  • Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
  • Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.

18,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • 70% vyno fermentacija vyksta medinėse statinėse ir 30% plieninėse talpyklose. Tuomet 12 mėnesių vynas bręsta ąžuolo statinėse.
  • Intensyvūs aromatai su aviečių, vyšnių, prieskonių tonais. Vaisiško skonio, aksominių taninų vynas.
  • Tinka su brandintais sūriais, ant grotelių kepta raudona mėsa, žvėriena.

70,00 €
  • Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
  • Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
  • Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.
29,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Umbrijoje iš rankomis skintų Syrah, Sangiovese ir Montepulciano vynuogių.
  • 'AD 1212' yra specialus leidimas, skirtas pirmiesiems rašytiniams įrašams apie Decugnano vyndarystę.
  • 33% vyno brandinta prancūziško ąžuolo statinėse 12 mėnesių, likusi dalis - nerūdyjančio plieno talpose. Vėliau vynas 6 mėnesius laikomas buteliuose.
  • Aromate atsiskleidžia juodos uogos, tamsūs vaisiai, šviežiai skintos gėlės, tabako ir miško paklodės natos. Intensyvus, svarus, alkoholiškas, tvarios rūgšties, švelnių taninų vynas. Pipiriškas poskonis su juodų uogų džemo ir šokolado natomis.
  • Puikiai dera prie raudonos mėsos patiekalų, ypač prie jautienos, ėrienos kepsnių, lazanijos su mėsa, įvairių sodresnių sūrių.

18,00 €
  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų vynuogių, augančių  1000 pėdų aukštyje esančiuose vynuogynuose.
  • Vynas brandinamas plieno talpose.
  • Aromatų puokštėje galima užuosti slyvas, vyšnias, raudonas uogas, miško paklotę, odos natas su šokolado ir tabako užuominomis. Burnoje sausas, tvarios rūgšties, minkštų taninų. Malonus ilgas poskonis.
  • Puikiai dera su jautienos patiekalais, pasta su mėsos padažu, troškinta veršiena.
23,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese vynuogių.
  • Tai - jaunesnysis Brunello "brolis". Siekiant kuo geriau išnaudoti jaunesnius vynmedžius, gaminamas gaivesnio stiliaus vynas, kuriam reikia gerokai trumpesnio brandinimo laiko.
  • Vyninėje fermentacija prasideda spontaniškai plieno talpose. Maceracija vyksta 25 dienas. Vėliau vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5-7 hl statinėse. 
  • Vyšnių, braškių, juodos arbatos ir žolelių aromatai. Vidutinio kūno ir taninų, gaivios rūgšties vynas.
  • Dera prie makaronų su mėsa, lazanijos, mėsos ragu, dešrelių, triušienos, avienos, jautienos maltinių, burgerių, įvairių sūrių.
25,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš Montalcino vietovėse užaugintų ir rankomis skintų vynuogių.
  • Vynas priskiriamas "Super Tuscan" vynų kategorijai.
  • Maceracija ir fermentacija vyksta iki 30 dienų. Vėliau vynas 12 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5 hl statinėse ir 4 mėnesius bręsta butelyje.
  • Juntami vyšnių, juodųjų serbentų, uogų pyrago, žolelių, rytietiškų prieskonių aromatai. Svarus, turtingo skonio ir ilgo poskonio vynas.
  • Dera prie jautienos ar žvėrienos, lazanijos, mėsos ragu, dešrelių, avienos, jautienos maltinių, burgerių.
45,00 €
  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų ir kruopščiai atrinktų pačių geriausių gamintojo Sangiovese vynuogių.
  • Vyninėje fermentacija prasideda spontaniškai plieno talpose. Maceracija vyksta 20-25 dienas. Vėliau vynas 24-30 mėnesių brandinamas prancūziško ąžuolo 5hl statinėse.
  • Intensyvaus ir kompleksiško aromato. Dūmo, žemės, odos, trešnių aromatai. Svaraus kūno, gerai nušlifuotų taninių. Ilgo poskonio, kuriame vyrauja saldūs prieskoniai. 
  • Dera su aviena, žvėriena, jautienos kepsniais, patiekalais su grybais, kietaisiais brandintais sūriais (Parmiggiano, Pecorino). 

16,00 €
  • Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš spalio mėnesį rankomis skintų Sangiovese ir Sagrantino vynuogių.
  • Vynas brandinamas 15 mėnesių: 70% vyno bręsta medinėse statinėse ir 30% - plieninėse talpose.
  • Vaisiška kvapų puokštė. Pilno kūno, minkštų, bet gausių taninų raudonas vynas.
  • Puikus brandžių sūrių bei ant grotelių keptos mėsos palydovas.