.

Aktyvūs filtrai

57,00 €

Rubino spalvos raunonas vynas. Kvape jaučiami prinokusios raudonos uogos. Tai brandus ir kompleksiškas vynas, burnoje jaučiamas puikus balansas, tvari ir ilga rūgštis, malonūs taninai. Tai puikus ir išskirtinis vynas, kuris dera su kompleksiškais ir tvirtais patiekalais iš raudonos mėsos, žvėrienos, laukinių pakščių. Dera prie brandintų sūrių.

27,00 €

Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Burnoje pilno kūno, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio poskonio. Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.

18,00 €

Sodraus vyšnių bei aviečių aromato. Burnoje vaisiškas vidutinio kūno ir aksominių taninų vynas, su ilgai išliekančia rūgštimi. Puikiai dera su brandintais sūriais, griliuota raudona mėsa bei žvėriena.

70,00 €

Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Burnoje pilno kūno, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio poskonio. Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.

29,00 €

Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Umbrijoje iš Syrah, Sangiovese ir Montepulciano vynuogių. Dalis vyno brandinta barrique tipo ąžuolo statinėse dvylika mėnesiu. Aromate atsiskleidžia juodos uogos, šviežiai skintos gėlės, tabako ir miško paklodės natos. Burnoje svarus, alkoholiškas, tvarios rūgšties, smulkių taninų, poskonyje pipiriškas su juodų uogų džemo ir šokolado natomis. Puikiai dera prie raudonos mėsos, lazanijos ir mėsos kukuliais.

18,00 €

Granato spalvos raudonas vynas. Aromatų puokštėje galima užuosti slyvas, vyšnias, raudonas uogas, miško paklotės i odos natas su šokolado ir tabako užuominomis. Burnoje sausas, tvarios rūgšties, juntami minkšti taninai. Puikiai dera su jautienos patiekalais, pasta su mėsos padažu, troškinta veršiena.

45,00 €

Brunello di Montalcino ir viskas tuo pasakyta!