.

Aktyvūs filtrai

55,00 €
  • Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
  • Atskiras 'MONTARONE' ynuogynas.
  • Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
  • Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
  • Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų. 
  • Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
18,00 €

Šviesiai gelsvos spalvos su žaliais atspalviais. Šiame vyne nuo Gardos ežero jaučiami prinokusių kriaušių, meliono ir baltų gėlių aromatai. Burnoje lengvas, šiek tiek minerališkas su gerai subalansuota rūgštimi. Puikus žuvies, pastos, viduržemio jūros virtuvės įkvėptų sriubų, palydovas.

13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Zibibbo (dar žinomų kaip Muscat di Alexandria) vynuogių.

  • 3 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 2 mėnesius butelyje.
  • Labai vaisiškas, kvapnus, minkštas ir lengvas vynas, pasižymintis elegantiška sunokusių egzotinių vaisių ir uogų kvapų ir skonių palete. 
  • Dera kaip aperityvas arba su žuvies, lengvais pakštienos ar daržovių patiekalais.
20,00 €
  • Intensyvios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš geriausių kruopščiai atrinktų Guagnano vynuogynų ploto.
  • 8 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse.
  • Ryškūs prieskoniški aromatai, persipinantys su egzotinių vaisių, gėlių, akacijų natomis. Švenaus šilkinio skonio, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų.
  • Puikiai dera prie įvairių patiekalų: nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų.
15,00 €
  • Baltas putojantis vynas, pagamintas Italijoje Veneto regione.
  • Šviesiai gelsvos spalvos, smulkių burbuliukų, švelnių vaisiškų kvapų ir harmoningo skonio  vynas.
  • Puikus aperityvas. Taip pat tinka prie lengvų užkandžių, makaronų patiekalų, jūros gėrybių, sushi.

40,00 €
  • Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione, kuriam vynuogės skinamos nuo 80 metų amžiaus vynmedžių.
  • Vynas 12 mėnesių brandintas Prancūziško ir Amerikietiško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus rūgščiųjų vyšnių, aviečių, tabako, šokolado, cinamono kvapų derinys. Burnoje juntami sodrūs ir vaisiniai aromatai: laukinių ir juodųjų vyšnių uogienės , figų, tabako, šokolado, pipirų, cinamono, dūmų, odos atspalviai. Rafinuotas, pilno kūno, ryškių taninų, ilgo saldaus dūmo poskonio vynas.
  • Derinamas su griliuotais mėsos kepsniais, troškiniais ir t.t.
21,00 €
  • Blyškios šiaudų spavos baltas vynas, pagamints Italijoje Veneto regione iš Glera vynuogės, kuri dažniausiai naudojama Prosecco - putojančio vyno, gamybai.
  • Minerališkas, gaivios rūgšties vynas. Skonyje juntami šviežių vaisių ir uogų aromaitai. 
  • Puikiai dera su lengvais užkandžiais, gaiviomis salotomis, riebesniais sūriais.
27,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Syrah vynuogių.
  • Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Po to 6 mėnesius butelyje.
  • Ryškus, intensyvus ir sodrus, harmoningas, ilgai išliekantis skonis, persipinantis su juodųjų pipirų, šokolado, sunokusių vaisių natomis.
  • Dera su griliuotais raudonos mėsos patiekalais, sunkiais padažais, sodriais sūriais.

55,00 €
  • Gilios raudonos spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš kruopščiai atrinktų ir rankomis skintų gerausių vyndario vynuogynų uogų.
  • Dalis vynuogių skinamos rugsėjį ir specialiose patalpose vytinamos ~20 dienų ir praranda 40% savo svorio. Kita dalis vynuogių paliekamos džiūti ant vynmedžių natūralioje saulėkaitoje.
  • Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 4 metus bręsta ąžuolo statinėse, vėliau - 12 mėnesius butelyje.
  • Sodrus vynas, kuriame susipina prinokusių tamsių vyšnių, juodų uogų, šokolado, tabako, žolelių aromatai. Burnoje sausas, pilno kūno, pirmoji ataka yra švelniai saldi, uogiška. Apvalūs taninai, minkšta tekstūra, ilgas poskonis.
  • Dera su mėsos patiekalais, žvėriena, ypač pagardinta uogų padažais.

21,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių, užaugintų unikaliame akmeningame dirvožemyje.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Kompleksiškas, svarus bei intensyvaus skonio, šilkinių taninų vynas, kuriame dominuoja prinokusių raudonų vaisių, serebentų, slyvų skoniai, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais.
  • Šis galingas vynas gerai dera su jautienos ir žvėrienos patiekalais, sodriais sūriais.
18,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grillo vynuogių.
  • Vynas fermentuojasi medinėse ąžuolo ir akacijų statinėse. Vėliau kelis mėnesius bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Lengvas, gaivus, pakankamai vaisiškas vynas, su riešutų, vaisių niuansais. Skonyje jaučiami elegantiški obuolių ir citrinų aromatai.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, keptos žuvies, ožkos sūrių, citrinos pagrindu marinuotos vištienos.