.

Aktyvūs filtrai

13,00 €
  • Šviesios laukinių vyšnių, braškių spalvos rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių.
  • Maceracija (išspaustų sulčių laikymas su odelėmis) trunka 12-15 valandų. Po to vynas kurį laiką bręsta nerūdijančio plieno statinėse.
  • Gaivi kvapų puokštė su smulkiomis vaisių natomis. Vynas yra gerai subalansuotas, elegantiškas.
  • Idealus kompanionas prie užkandžių, žuvies, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalų.
13,00 €
  • Šviesios braškių spalvos rožinis vynas, pagaintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas bręsta nrūdyjančio plieno statinėse su mielėmis ~2 mėnesius.
  • Gaivus, lengvas,vaisiškas vynas, pasižymintis intensyvia raudonų daržo uogų aromatų palete. Malonus švelniai minerališkas poskonis.
  • Dera su sriubomis, salotomis, vištiena, švelnesniais žuvies patiekalais.

Nauja
11,00 €
  • Rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių salos vynuogių.
  • Vynas 3 mėnesius brandinamas betono talpose.
  • Aromato puokštėje skleidžiasi gaivios uogų, vaisių ir rožių natos, jaučiami granatų, aviečių niuansai. Skonis - pikantiškas ir mineralinis, gerai subalansuotas.
  • Dera kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių, salotų su krevetėmis, sūdytos žuvies, makaronų patiekalų, vištienos ar net triušienos kepsnelių.