Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Aktyvūs filtrai

16,00 €
  • Rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš geriausių gamintojo raudonųjų Frappato vynuogių.
  • Vynas 4 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Gaivus, vaisiškas, harmoningas ir švelniai malonios rūgšties vynas, skonyje pasižymintis vasarinių gėlių, braškių, vyšnių niuansais.
  • Dera kaip aperityvas arba su jūrų gėrybių salotomis, Risotto, ant grotelių keptomis daržovėmis, žuvimi, balta mėsa.
  • https://www.carusoeminini.com/
11,00 €

***

  • Rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių salos vynuogių.
  • Vynas 3 mėnesius brandinamas betono talpose.
  • Aromato puokštėje skleidžiasi gaivios uogų, vaisių ir rožių natos, jaučiami granatų, aviečių niuansai. Skonis - pikantiškas ir mineralinis, gerai subalansuotas.
  • Dera kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių, salotų su krevetėmis, sūdytos žuvies, makaronų patiekalų, vištienos ar net triušienos kepsnelių.
Išparduota
16,00 €

***

  • Blyškios aviečių spalvos rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų vynuogių, užaugintų Gardos ežero rytinėje pakrantėje. Vynuogynai išsidėstę Colà di Lazise miesto apylinkėse 120 metrų aukštyje virš jūros lygio.
  • Maceracija trunka 48 valandas, po to vynas 2 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Lengvas, gaivus ir vaisiškas vynas. Kvapų ir skonio paletėje dominuoja šviežios raudonos uogos (avietės, braškės), raudoni vaisiai.
  • Dera su lengvais užkandžiais, krevečių patiekalais, nebrandintais arba nedaug brandintais sūriais.

Išparduota
13,00 €

***

  • Šviesios braškių spalvos rožinis vynas, pagaintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas bręsta nrūdyjančio plieno statinėse su mielėmis ~2 mėnesius.
  • Gaivus, lengvas,vaisiškas vynas, pasižymintis intensyvia raudonų daržo uogų aromatų palete. Malonus švelniai minerališkas poskonis.
  • Dera su sriubomis, salotomis, vištiena, švelnesniais žuvies patiekalais.

Išparduota
16,00 €
  • Šviesios laukinių vyšnių, braškių spalvos rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Abrucų regione iš Montepulciano vynuogių.
  • Maceracija (išspaustų sulčių laikymas su odelėmis) trunka 12-15 valandų. Po to vynas kurį laiką bręsta nerūdijančio plieno statinėse.
  • Gaivi kvapų puokštė su smulkiomis vaisių natomis. Vynas yra gerai subalansuotas, elegantiškas.
  • Idealus kompanionas prie užkandžių, žuvies, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalų.
0