.

Aktyvūs filtrai

95,00 €
  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Friulano ir Ribolla Gialla vynuogių.
  • Fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse, po to tose pačiose statinėse vynas bręsta dar 8 mėnesius.
  • Aromate jaučiamos vanilės ir šviežios duonos natos. Labai rafinuotas skonis su obuolių, akacijų ir tropinių vaisių užuominomis.
  • Puikiai dera su rūkyta bei sūdyta žuvimi, jūros gėrybėmių ar mėsa, sūriais.

23,00 €
  • Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje Friuli regione iš rankomis skintų Friulano, Ribolla Gialla vynuogių.
  • 20% vyno fermentuojasi ąžuolinėse, o 80% - plieninėse talpose. Po to vynas bręsta tose pačiose talpose apie 6 mėnesius.
  • Aromate jaučiamos obuolių, vanilės, šviežios duonos natos. Rafinuoto skonio vynas su akacijų, tropinių vaisių užuominomis.
  • Puikiai dera su įvairiais užkandžiais, jūros gėrybių ar mėsos sriubomis; sūdyta žuvimi, balta mėsa.

23,00 €
  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione.
  • Fermentacija vyksta plieninėse talpose 16 °C temperatūroje 8 mėnesius. Po to tose talpyklose dar bręsta 8 mėnesius.
  • Sausas, vaisiškas, elegantiškas ir gaivios rūgšties vynas.
  • Puikiai dera prie žuvies užkandžių, neaštrių dešrelių, lengvų žuvies patiekalų, sepijų risotto.

21,00 €
  • Šviesios šiaudų geltonumo spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Ribolla Gialla vynuogių.
  • BRUT
  • Aromatas - gėliškas ir vaisiškas. Minkštas, gaivus bei švelniai elegantiškas skonis.
  • Tai itin universalus putojantis vynas, puikiai tinkantis ir kaip aperityvas, ir derantis su įvairiais patiekalais.