.

Aktyvūs filtrai

23,00 €
  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Sauvignon Blanc vynuogių.

  • Fermentacija vyksta plieninėse talpose, po to tose talpose bręsta apie 8 mėnesius.

  • Intensyvios bei gausios aromatų puokštės vynas. Jaučiamos žalių pipirų, šalavijo, persiko bei pomidorų lapų natos. Ilgas aromatingas poskonis.

  • Dera su daržovių, ypač smidrų ar saldžių pipirų, žuvies ar jūros gėrybių patiekalais.

18,00 €
  • Šviesiai geltonos spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione maišant vietines vynuogių veisles su Sauvignon Blanc.
  • Minerališkas gaivus, lengvas ir malonus vynas. Aromate juntamos baltos gėlės, ramunėlės, geltoni obuoliai, citrusai ir citrusų žievelės. Burnoje puikiai subalansuotas, lengvos ir gaivios rūgšties bei ilgai išliekančiu poskoniu.
  • Puikus aperityvas. Dera su įvairiais užkandžiais, lengvomis salotomis, daržovių patiekalais.

43,00 €
  • Intensyvios šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione. Vynuogės skinamos rankomis aukščiausios klasės Braide Alte vynuogynuose.
  • 8 mėnesius vynas bręsta Prancūziško ąžuolo statinėse, po to iki pardavimo dar kurį laiką vynas laikomas buteliuose.
  • Kompleksiškas, turtingos kvapų puokštės vynas su prieskonių užuominomis. Burnoje sodrus ir elegantiškas, su ilgai besitęsiančiu poskoniu.
  • Idealus makaronų su jūros gėrybėmis bei žuvies patiekalų palydovas. Taip pat puikiai tinka prie baltos mėsos, minkštų sūrių. 
35,00 €
  • Specialus ir išskirtinis gamintojo vynas, kurio pagaminta tik 1300 butelių.
  • Šviesiai geltonos spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sauvignon Blanc vynuogių, užaugintų labai sename  'L’Iinquisitore' vynuogyne.
  • Fermentacija vyksta plieno talpose, vėliau 6 mėnesius vynas bręsta buteliuose.
  • Minerališkas, gaivus, lengvas ir malonus vynas. Aromate juntamos baltos gėlės, ramunėlės, geltoni obuoliai, citrusai ir citrusų žievelės. Burnoje puikiai subalansuotas, lengvos ir gaivios rūgšties bei ilgai išliekančiu poskoniu.
  • Dera su įvairiais užkandžiais, salotomis, jūros gėrybėmis, daržovių ar baltos žuvies patiekalais.