.

Aktyvūs filtrai

27,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Syrah vynuogių.
  • Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Po to 6 mėnesius butelyje.
  • Ryškus, intensyvus ir sodrus, harmoningas, ilgai išliekantis skonis, persipinantis su juodųjų pipirų, šokolado, sunokusių vaisių natomis.
  • Dera su griliuotais raudonos mėsos patiekalais, sunkiais padažais, sodriais sūriais.

55,00 €
  • Gilios raudonos spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš kruopščiai atrinktų ir rankomis skintų gerausių vyndario vynuogynų uogų.
  • Dalis vynuogių skinamos rugsėjį ir specialiose patalpose vytinamos ~20 dienų ir praranda 40% savo svorio. Kita dalis vynuogių paliekamos džiūti ant vynmedžių natūralioje saulėkaitoje.
  • Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 4 metus bręsta ąžuolo statinėse, vėliau - 12 mėnesius butelyje.
  • Sodrus vynas, kuriame susipina prinokusių tamsių vyšnių, juodų uogų, šokolado, tabako, žolelių aromatai. Burnoje sausas, pilno kūno, pirmoji ataka yra švelniai saldi, uogiška. Apvalūs taninai, minkšta tekstūra, ilgas poskonis.
  • Dera su mėsos patiekalais, žvėriena, ypač pagardinta uogų padažais.

21,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių, užaugintų unikaliame akmeningame dirvožemyje.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Kompleksiškas, svarus bei intensyvaus skonio, šilkinių taninų vynas, kuriame dominuoja prinokusių raudonų vaisių, serebentų, slyvų skoniai, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais.
  • Šis galingas vynas gerai dera su jautienos ir žvėrienos patiekalais, sodriais sūriais.
18,00 €
  • Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Perricone vynuogių.
  • Po malolaktinės fermentacijos, vynas 6 mėnesius bręsta plieno statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Elegantiškas, vidutinio svarumo, neryškių taninų, vaisiškas vynas. Aromate dominuoja gervuogės, miško uogos, skonyje jaučiami vaisiškos natos, prieskoniai, saldymedis.
  • Puikiai dera prie pastos, mėsos užkandžių, sūrių, žuvies patiekalų.
18,00 €
  • Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grillo vynuogių.
  • Vynas fermentuojasi medinėse ąžuolo ir akacijų statinėse. Vėliau kelis mėnesius bręsta plieno statinėse su mielėmis. 
  • Lengvas, gaivus, pakankamai vaisiškas vynas, su riešutų, vaisių niuansais. Skonyje jaučiami elegantiški obuolių ir citrinų aromatai.
  • Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, keptos žuvies, ožkos sūrių, citrinos pagrindu marinuotos vištienos.

18,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
  • Po plieno talpyklose įvykusios malolaktinės fermentacijos, 50% vyno 2 mėnesius bręsta mažose 225 l. ąžuolo statinėse, kita 50% dalis bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Haroningas, vaisiškas, švelnių taninų vynas. Skonyje dominuoja raudoni vaisiai, sunokę trešnės, jaučiami dūmo, kakavos, prieskonių niuansai.
  • Dera su grybų, jautienos ar žvėriėnos patiekalais.
13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grecanico vynuogių.
  • 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Elegantiškas, švelnus, šiek tiek minerališkas vynas, pasižymintis baltų vaisių, lauko žolelių, apelsino žiedų aromatais.
  • Dera kaip aperityvas arba su salotomis, šviežiomis jūros gėrybėmis, daržovių patiekalais, nesunkiais sūriais.
13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
  • 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Vaisiškas, lengvas vynas, pasižymintis intensyviais gėliškais aromatais. Švelniai minerališkas skonis, kuriame juntamos gėlės, šviesios uogos ir vaisiai.
  • Dera kaip aperityvas arba su žuvies, daržovių patiekalais. 

40,00 €
  • Auksninės šiaudų spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. Vynuogės skinamos nuo unikalių tai vietovei 30 metų amžiaus Bianco di Alessano vynmedžių.
  • Misa fermentuojama prancūziško ąžuolo statinėse ir 3 mėnesius brandinama su nuosėdomis. Vėliau 6 mėnesius vynas brandinamas butelyje.
  • Kreminės tekstūros gaivus vynas. Aromate ir skonyje susipina prinokusių obuolių ir citrusinių vaisių aromatai, jaučiamos dūmų ir sviesto natos, riešutų ir migdolų pyrago skoniai.
  • Puikiai dera prie baltos mėsos, makaronų, jūros gėrybių patiekalų, žuvies su uogų ar riešutų padažais.
40,00 €
  • Intensyvios rubino, granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš 50 metų amžiaus Negroamaro vynmedžių.
  • 6 mėnesius vynas bręsta naujose vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo statinėse, po to - virš 4 mėnesių buteliuose.
  • Aromate juntamos sunokusių vyšnių, gervuogių bei slyvų natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis, cinamonu, tabaku, muskato riešutu, oda, kakava, maltais pipirais. Burnoje sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Sausas, sodrus, brandžių taninų ir puikaus balanso Cignomoro vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
36,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione.
  • Mažiausiai 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse
  • Aromate juntamos rožių, žibuoklių, figų, vanilės natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje sausas puikiai subalansuotas, taniniškas, svarus vynas.
  • Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
20,00 €
  • Intensyvios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš geriausių kruopščiai atrinktų Guagnano vynuogynų ploto.
  • 8 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse.
  • Ryškūs prieskoniški aromatai, persipinantys su egzotinių vaisių, gėlių, akacijų natomis. Švenaus šilkinio skonio, gausus saldžių prieskonių bei ąžuolo natų.
  • Puikiai dera prie įvairių patiekalų: nuo intensyvaus skonio jūros gėrybių patiekalų iki daržovių ar baltos mėsos patiekalų.