Blyškios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Arneis vynuogių.
Intensyvaus harmoningo kvapo, gėliškas tačiau turintis vaisiškų persikų ir abrikosų natų. Burnoje sausas, gaivus, minerališkas, puikiai subalansuotos rūgšties ir vos juntamais migdolais poskonyje.
Idealus aperityvas bei puikiai dera prie lengvų užkandžių, daržovių, žuvies, vištienos patiekalų.
Auksninės šiaudų spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. Vynuogės skinamos nuo unikalių tai vietovei 30 metų amžiaus Bianco di Alessano vynmedžių.
Misa fermentuojama prancūziško ąžuolo statinėse ir 3 mėnesius brandinama su nuosėdomis. Vėliau 6 mėnesius vynas brandinamas butelyje.
Kreminės tekstūros gaivus vynas. Aromate ir skonyje susipina prinokusių obuolių ir citrusinių vaisių aromatai, jaučiamos dūmų ir sviesto natos, riešutų ir migdolų pyrago skoniai.
Puikiai dera prie baltos mėsos, makaronų, jūros gėrybių patiekalų, žuvies su uogų ar riešutų padažais.
Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
Fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.