.

Aktyvūs filtrai

25,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Atskiras ir nedidelis (apie 1 ha), skirtingų vynmedžių amžiaus "Vigneto Della Riva Di San Floriano" vynuogynas, išsidėstęs labai stačiuose šlaituose.
  • Vintage, Brut
  • Intensyvvus, elegantiško gėliško aromato vynas, pasižymintis gaivia rūgštimi, subtiliu persikų, kriaušių, šviesių uogų skoniu.
  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
15,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Primitivo vynuogių.
  • Sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Juntamos raudonų uogų (vyšnių, džiovintų slyvų) natos, atsikleidžia uogieniškumas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.
18,00 €
  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Arneis vynuogių.
  • Intensyvaus harmoningo kvapo, gėliškas tačiau turintis vaisiškų persikų ir abrikosų natų. Burnoje sausas, gaivus, minerališkas, puikiai subalansuotos rūgšties ir vos juntamais migdolais poskonyje.
  • Idealus aperityvas bei puikiai dera prie lengvų užkandžių, daržovių, žuvies, vištienos patiekalų.

40,00 €
  • Auksninės šiaudų spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. Vynuogės skinamos nuo unikalių tai vietovei 30 metų amžiaus Bianco di Alessano vynmedžių.
  • Misa fermentuojama prancūziško ąžuolo statinėse ir 3 mėnesius brandinama su nuosėdomis. Vėliau 6 mėnesius vynas brandinamas butelyje.
  • Kreminės tekstūros gaivus vynas. Aromate ir skonyje susipina prinokusių obuolių ir citrusinių vaisių aromatai, jaučiamos dūmų ir sviesto natos, riešutų ir migdolų pyrago skoniai.
  • Puikiai dera prie baltos mėsos, makaronų, jūros gėrybių patiekalų, žuvies su uogų ar riešutų padažais.
15,00 €
  • Baltas putojantis vynas, pagamintas Italijoje Veneto regione.
  • Šviesiai gelsvos spalvos, smulkių burbuliukų, švelnių vaisiškų kvapų ir harmoningo skonio  vynas.
  • Puikus aperityvas. Taip pat tinka prie lengvų užkandžių, makaronų patiekalų, jūros gėrybių, sushi.

29,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Atskiras, nedidelis (mažiau nei 1 ha) ir labai senas "Col del Vent" vynuogynas, esantis šalia Valdobbiadene miestelio.
  • Po supilsymo į butelius, vynas dar kelis mėnesius laikomas bręsti rūsiuose.
  • Vintage, Extra Brut
  • Intensyvus, gėliškas, smulkių burbuliukų, pikantiško skonio putojantis vynas, su persikų, obuolių, kriaušių, agrastų bei laimų užuominomis.

  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
21,00 €
  • Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. 
  • 65% vyno brandinta naujose Prancūziško ąžuolo statinėse, 35% - senose. Po to 6 mėnesius vynas bręsta butelyje.
  • Intensyvūs raudonų uogų (gervuogių, džiovintų slyvų), šokolado natos. Burnoje - sausas puikiai subalansuotas, pakankamai vaisiškas vynas.
  • Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, BBQ kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.

19,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.

70,00 €
  • Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
  • Fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
  • Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
  • Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.
38,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.