Produktų sąrašas pagal prekės ženklą Fattoria ColSanto
„Fattoria Colsanto“ dvaras ir vyninė buvo įkurta 2001 m., Bavegnoje, Montefalco DOCG gamybos rajone, pačioje Umbrijos širdyje.
Originalią XVIII a. Trobą supa 20 hektarų vynuogynų, kuriuose puikuojasi 7500 vynmedžių iš hektaro Sagrantino, Sangiovese, Montepulciano ir Merlot.
Išparduota
18,00 €
***
- Ryškios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš spalio mėnesį rankomis skintų Sangiovese ir Sagrantino vynuogių.
- Vynas brandinamas 15 mėnesių: 70% vyno bręsta medinėse statinėse ir 30% - plieninėse talpose.
- Vaisiška kvapų puokštė. Pilno kūno, minkštų, bet gausių taninų raudonas vynas.
- Puikus brandžių sūrių bei ant grotelių keptos mėsos palydovas.
40,00 €
***
- Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
- Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
- Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
- Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
- Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
34,00 €
***
- Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Trebbiano Spoletino vynuogių.
-
Apie 30 metų amžiaus vynuogynai.
-
Vynas 7 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse.
-
Intensyvus vynas, pasižyminis citrusinėmis, persikų, ananasų, prieskoninių žolelių, ramunėlių aromatais. Skonis pikantiškai gaivus, kompleksiškas, minerališkas su tvaria rūgštimi. Juntamos sviesto, vanilės, prinokusių vaisių, dūmų natos. Ilgas poskonis.
- Puikiai gera prie kietųjų sūrių, riebios žuvies ir paukštienos patiekalų.
-
http://www.livon.it
55,00 €
***
- Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
- Atskiras 'MONTARONE' vynuogynas.
- Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
- Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
- Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
- Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.
Išparduota
95,00 €
***
- Intensyvios granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Umbrijos regione iš rankomis skintų Sagrantino vynuogių.
- Malolaktinė fermentacija vyksta ąžuolinėse statinėse (70% vyno) ir plieninėse talpyklose (30%).
- Po to visas vynas brandinamas ąžuolo statinėse 15 mėnesių. Vėliau dar 12 mėnesių bręsta plieno talpyklose.
- Aromate susipina tabakas, raudoni vaisiai ir prieskoniai. Burnoje kompleksiškas, kupinas galingų, bet minkštų taninų.
- Puikus brandžių sūrių, raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos palydovas.