.
Produktų sąrašas pagal prekės ženklą CignoMoro
CignoMoro vyndariai pasirinko Puglia iš meilės šiai vietai, saulei ir jūrai. Kiekviename vyno butelyje galima jausti, šio regijono unikalumą, saulės kiekį ir jūros gaivumą, šis derinys sukuria jų gaminamo vyno unikalumą, kuris jaučiamsa kiekviename gurgšnyje vyno. Vyndarystės filosofija paremta, ieškojimu kitokio priėjimo prie tradicinių vyndarystės metodų, būdingų Puglios regijonui.
***
- Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Primitivo vynuogių.
- Sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Juntamos raudonų uogų (vyšnių, džiovintų slyvų) natos, atsikleidžia uogieniškumas.
- Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.
***
- Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione.
- 65% vyno brandinta naujose Prancūziško ąžuolo statinėse, 35% - senose. Po to 6 mėnesius vynas bręsta butelyje.
- Intensyvūs raudonų uogų (gervuogių, džiovintų slyvų), šokolado natos. Burnoje - sausas puikiai subalansuotas, pakankamai vaisiškas vynas.
- Dera su raudonos mėsos patiekalais, troškiniais, BBQ kiaulienos šonkauliais, mėsainiais, puskiečiais sūriais.
***
- Išskirtinis tamsios rubino spalvos raudonas vynas iš Italijos Puglia regiono. Tai gana nauja Puglia regiono vyndarystės potencialo išraiška.
- Skirtingos veislės fermentuojamos atskirai nerūdijančio plieno talpose 12-16 dienų. Po to fermentacija ir brandinimas vyksta naujose 225 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Pasiekus norimą brandą, 6 mėnesius vynas ilsisi butelyje.
- Prinokusių juodųjų serbentų, gervuogių, šokolado, skrudinto ąžuolo aromatai. Intesyvus, turtingo skonio, švelnių taninų ir puikiai subalansuotas vynas.
- Dera su raudonos mėsos, ypač žvėrienos patiekalais, sodresniais sūriais, troškiniais.
***
- Intensyvios rubino, granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione iš 50 metų amžiaus Negroamaro vynmedžių.
- 6 mėnesius vynas bręsta naujose vidutinio skrudinimo prancūziško ąžuolo statinėse, po to - virš 4 mėnesių buteliuose.
- Nefiltruotas.
- Aromate juntamos sunokusių vyšnių, gervuogių bei slyvų natos, persipinančios su prieskoninėmis žolelėmis, cinamonu, tabaku, muskato riešutu, oda, kakava, maltais pipirais. Burnoje sausas, vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Sausas, sodrus, brandžių taninų ir puikaus balanso Cignomoro vynas.
- Dera su mėsos užkandžiais, raudonos mėsos patiekalais.
***
- Auksninės šiaudų spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. Vynuogės skinamos nuo unikalių tai vietovei 30 metų amžiaus Bianco di Alessano vynmedžių.
- Misa fermentuojama prancūziško ąžuolo statinėse ir 3 mėnesius brandinama su nuosėdomis. Vėliau 6 mėnesius vynas brandinamas butelyje.
- Ištaigingas, lengvos kreminės tekstūros, švelniai minerališkas ir gaivus vynas. Aromate ir skonyje susipina geltonų gėlių, abrikosų, prinokusių obuolių ir šviežių žolelių aromatai, jaučiamos dūmų ir sviesto natos, riešutų ir migdolų pyrago skoniai. Ilgo malonaus poskonio vynas.
- Puikiai dera prie baltos mėsos, makaronų, jūros gėrybių patiekalų, žuvies su uogų ar riešutų padažais.
***
- Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione, kuriam vynuogės skinamos nuo 80 metų amžiaus vynmedžių.
- Vynas 12 mėnesių brandintas Prancūziško ir Amerikietiško ąžuolo statinėse.
- Intensyvus rūgščiųjų vyšnių, aviečių, tabako, šokolado, cinamono kvapų derinys. Burnoje juntami sodrūs ir vaisiniai aromatai: laukinių ir juodųjų vyšnių uogienės , figų, tabako, šokolado, pipirų, cinamono, dūmų, odos atspalviai. Rafinuotas, pilno kūno, ryškių taninų, ilgo saldaus dūmo poskonio vynas.
- Derinamas su griliuotais mėsos kepsniais, troškiniais ir t.t.
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš vietinių to krašto vynuogių.
- Sausas, vidutinio svarumo, gana vaisiškas ir puikiai subalansuotas vynas. Skonyje juntamos vyšnių, slyvų, juodųjų serbentų natos.
- Puikiai dera tiek su sūriais ar lengvais užkandžiais, tiek su makaronais, jūros gėrybių ar mėsos patiekalais.
***
-
Rubino spalvos raudonas vyas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš rankomis skintų Negroamaro vynuogių.
-
Po 25 dienų maceracijos ir malolaktinės fermentacijos nerūdyjančio plieno talpose, vynas 3 mėnesius bręsta butelyje.
-
Gaivus, puikiai subalansuotas, šilkinės elegancijos ir intensyvių vaisiškų aromatų vynas. Malonus minerališkumo pojūtis. Kvapų puokštėje dominuoja miško uogos, gervuogės, lelijos, švelnūs pipirai. Poskonyje juntami sandalmedžio, odos niuansai. Ilgai išiekantis poskonis.
-
Dera su mėsos užkandžiais, puskiečiais sūriais, kiaulienos patiekalais, dešrelėmis, sunkesniais rausvos žuvies patiekalais, pagardintais sodresniais padažais.
***
-
Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Primitivo vynuogių.
-
Po 30 dienų maceracijos nerūdyjančio plieno kubiluose vynas 6 mėnesius bręsta buteliuose.
-
Gaivus, švelnus ir pakankamai vaisiškos struktūros vynas. Kvapų puokštėje ryškiausiai dominuoja tamsūs vaisiai, miško uogos.
-
Vynas puikiai dera su mėsos užkandžiais, vytintomis dešrelėmis, saliamiu, vidutinės brandos sūriais.
***
-
Šiaudų geltonumo baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš Fiano, vietinių Minutolo vadinamų, vynuogių.
-
Vynas mažiausiai 3 mėnesius fermentuojamas nerūdyjančio plieno statinėse. Vėliau išpilstomas į butelius.
-
Lengvas, intensyvaus kvapo ir vaisiškos struktūros vynas. Skonyje dominuoja baltųjų persikų, sunokusių citrusinių vaisių natos. Elegantiškai minerališkas. Ilgai išliekantis poskonis.
-
Dera su krevetėmis, griliuotos žuvies patiekalais, vidutinės brandos sūriais, keptomis daržovėmis.
***
-
Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš vietinių to krašto vynuogių.
-
Po fermentacijos vynas kelis mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
-
Lengvas, vaisiškas vynas, kuriame dominuoja egzotiniai sunokę vaisiai ir uogos, šviesios gėlės. Malonaus ilgo poskonio vynas.
-
Dera su salotomis, lenvais užkandžiais, žuvies patiekalais.
- http://www.cignomoro.it/