.
Produktų sąrašas pagal prekės ženklą Caruso&Minini
Caruso e Minini buvo įkurta 2004 metais, Marsalos mieste Sicilijoje. Kompanija įkurta pradėjus bendrauti trečios kartos vyndariui Stefano Caruso ir marketingo kompanijos savininkui Mario Minini. Vynas gaminamas tik iš vietinių Sicilijos vynuogių, išlaikant vyndarystės tradicijas ir visados žiūrint į ateitį, išnaudojant šiuolaikines technologijas.
- Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grecanico vynuogių.
- 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
- Elegantiškas, švelnus, šiek tiek minerališkas vynas, pasižymintis baltų vaisių, lauko žolelių, apelsino žiedų aromatais.
- Dera kaip aperityvas arba su salotomis, šviežiomis jūros gėrybėmis, daržovių patiekalais, nesunkiais sūriais.
-
Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Zibibbo (dar žinomų kaip Muscat di Alexandria) vynuogių.
- 3 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose, vėliau 2 mėnesius butelyje.
- Labai vaisiškas, kvapnus, minkštas ir lengvas vynas, pasižymintis elegantiška sunokusių egzotinių vaisių ir uogų kvapų ir skonių palete.
- Dera kaip aperityvas arba su žuvies, lengvais pakštienos ar daržovių patiekalais.
- Šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Catarratto vynuogių.
- Vynas keletą mėnesių bręsta plieno statinėse su mielėmis.
- Elegantiškas, lengvas, vaisiškas vynas. Jaučiami sunokę obuolių, sviesių uogų aromatai. Ilgai išliekanatis šiek tiek minerališkas poskonis.
- Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, sūrių, baltos žuvies patiekalų.
- Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
- Po plieno talpyklose įvykusios malolaktinės fermentacijos, 50% vyno 2 mėnesius bręsta mažose 225 l. ąžuolo statinėse, kita 50% dalis bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
- Haroningas, vaisiškas, švelnių taninų vynas. Skonyje dominuoja raudoni vaisiai, sunokę trešnės, jaučiami dūmo, kakavos, prieskonių niuansai.
- Dera su grybų, jautienos ar žvėriėnos patiekalais.
- Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Perricone vynuogių.
- Po malolaktinės fermentacijos, vynas 6 mėnesius bręsta plieno statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
- Elegantiškas, vidutinio svarumo, neryškių taninų, vaisiškas vynas. Aromate dominuoja gervuogės, miško uogos, skonyje jaučiami vaisiškos natos, prieskoniai, saldymedis.
- Puikiai dera prie pastos, mėsos užkandžių, sūrių, žuvies patiekalų.
- Gilios raudonos spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš kruopščiai atrinktų ir rankomis skintų gerausių vyndario vynuogynų uogų.
- Dalis vynuogių skinamos rugsėjį ir specialiose patalpose vytinamos ~20 dienų ir praranda 40% savo svorio. Kita dalis vynuogių paliekamos džiūti ant vynmedžių natūralioje saulėkaitoje.
- Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 4 metus bręsta ąžuolo statinėse, vėliau - 12 mėnesius butelyje.
- Sodrus vynas, kuriame susipina prinokusių tamsių vyšnių, juodų uogų, šokolado, tabako, žolelių aromatai. Burnoje sausas, pilno kūno, pirmoji ataka yra švelniai saldi, uogiška. Apvalūs taninai, minkšta tekstūra, ilgas poskonis.
- Dera su mėsos patiekalais, žvėriena, ypač pagardinta uogų padažais.
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių.
- 30% vyno 4 mėnesius brandinamas 225 litrų ąžuolo statinėse, o likusi dalis 8 mėsesius brandinama nerūdyjančio plieno talpose.
- Vidutinio svarumo, minkštų taninų, švelniai minerališkas vynas. Vaisiško skonio, kuriame juntami tamsių uogų, tabako niuansai.
- Dera su įvairiais sūriais, mėsos užkandžiais, makaronais su pomidorų padažais.
- Rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš geriausių gamintojo raudonųjų Frappato vynuogių.
- Vynas 4 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
- Gaivus, vaisiškas, harmoningas ir švelniai malonios rūgšties vynas, skonyje pasižymintis vasarinių gėlių, braškių, vyšnių niuansais.
- Dera kaip aperityvas arba su jūrų gėrybių salotomis, Risotto, ant grotelių keptomis daržovėmis, žuvimi, balta mėsa.
- https://www.carusoeminini.com/
- Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Grillo vynuogių.
- Vynas fermentuojasi medinėse ąžuolo ir akacijų statinėse. Vėliau kelis mėnesius bręsta plieno statinėse su mielėmis.
- Lengvas, gaivus, pakankamai vaisiškas vynas, su riešutų, vaisių niuansais. Skonyje jaučiami elegantiški obuolių ir citrinų aromatai.
- Puikiai dera prie pastos, lengvų užkandžių, keptos žuvies, ožkos sūrių, citrinos pagrindu marinuotos vištienos.
- Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Syrah vynuogių.
- Vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Po to 6 mėnesius butelyje.
- Ryškus, intensyvus ir sodrus, harmoningas, ilgai išliekantis skonis, persipinantis su juodųjų pipirų, šokolado, sunokusių vaisių natomis.
- Dera su griliuotais raudonos mėsos patiekalais, sunkiais padažais, sodriais sūriais.
- Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
- 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
- Vaisiškas, lengvas vynas, pasižymintis intensyviais gėliškais aromatais. Švelniai minerališkas skonis, kuriame juntamos gėlės, šviesios uogos ir vaisiai.
- Dera kaip aperityvas arba su žuvies, daržovių patiekalais.
- Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių, užaugintų unikaliame akmeningame dirvožemyje.
- Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
- Kompleksiškas, svarus bei intensyvaus skonio, šilkinių taninų vynas, kuriame dominuoja prinokusių raudonų vaisių, serebentų, slyvų skoniai, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais.
- Šis galingas vynas gerai dera su jautienos ir žvėrienos patiekalais, sodriais sūriais.
- Šviesios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš Chardonnay vynuogių.
- Fermentacija vyksta prancūziškose ąžuolinėse talpose, vėliau vynas 6 savaites su nuosėdomis bręsta amerikietiško ąžuolo statinėse.
- Vidutinio svarumo, gerai subalansuotas vynas su elegantiška vanilės ir atogrąžų kvapų puokšte.
- Dera su garuose arba ant grotelių kepta žuvimi, vištiena ar daržovėmis, makaronais, ryžių patiekalais.
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
- 50% vyno bręsta prancūziško ąžuolo 225 litrų statinėje 8 mėnesius. Kita 50% dalis bręsta amerikietiško ąžuolo statinėse taip pat 8 mėnesius.
- Vidutinio svarumo, gerai subalansuotas, gana vaisiškas, minkštų taninų vynas. Skonyje jaučiamos raudonos uogos, švelnūs pipirai, šokoladas, prieskoniai.
- Dera su mėsos užkandžiais, keptais mėsos patiekalais, ypač ėriuku, svaresniais sūriais, pasta.
***
-
Sodrios gintaro spalvos oranžinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių baltųjų vynuogių. Dominuojanti vynuogė - Catarratto.
-
Maceracija ir spontaninė fermentacija trunka 20 dienų. Vėliau vynas 4 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse su mielėmis (Sur-lees).
-
Nosyje išryškėja cukruotų citrusinių vaisių ir Viduržemio jūros regionui būdingų žolelių užuominos. Skonyje druskingumas ir taninai dera su išskirtiniu gaivumu, suteikdami elegantišką poskonį.
-
Šis vynas puikiai dera su moliuskų, vėžiagyvių, žuvies, baltos mėsos patiekalais, foie gras, pelėsiniu sūriu.