Tamsaus rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Sardinijos saloje iš Cannonau vynuogių.
Keletą mėnesių vynas brandintas su mielėmis (Sur lies).
Aromate atsiskleidžia miško uogų ir prinokusių vyšnių kvapai, su prieskoniškomis ir juodųjų pipirų natomis. Svarus, pilno kūno, sausas, apvalių ir švelnių taninų vynas.
Ilgas ir malonus poskonis.
Puikiai dera prie ėrienos ir jautienos patiekalų, makaronų su mėsos padažais.
Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Sardinijos saloje.
Keletą mėnesių vynas brandintas su mielėmis (Sur lies).
Aromate atsiskleidžia tropiniai vaisiai, viduržemio jūros gėlių aromatai, kepintų migdolų natos. Svarus, tvirtos struktūros vynas ilgu poskoniu bei gaivia rūgštimi.
Puikiai dera prie jūros gėrybių, daržovių patiekalų, austrių bei užkandžių.