Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Categories

Produktų sąrašas pagal prekės ženklą Nino Franco

1919 metais Antonio Franco įkūrė vyninę ir pradėjo gaminti aukštos kokybės putojančius vynus. Vėliau perleido vyninę savo sūnui Nino, kuris tęsdamas vyno gaminimo tradicijas, sustiprino ir išplėtė šeimos verslą. Nino sūnus Primo, iš pradžių padedant tėvui, vėliau perėmė šeimos vyninę ir ją modernizavo, pakeitė gamybos strategiją ir devintojo dešimtmečio pradžioje pakeitė vyndarystės filosofiją, pradėjo kontroliuoti vynmedžių derlingumą, pradėjo eksperimentuoti su naujomis sodinimo technologijomis bei toliau naudojo senuosius Gleros vynuogių klonus. Taip išgaudamas aukščiausios kokybės vyną, kuris šiomis dienomis pripažįstamas kaip vienas geriausių Prosecco pasaulyje.

27,00 €

***

  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vynuogės auginamos itin aukštuose šlaituose, turinčiuose ekologinės žemdirbystės statusą.
  • Brut
  • Gaivus, smulkių gyvybingų burbuliukų, subtilaus kreminio skonio putojantis vynas, su  obuolių, kriaušių, citrusų užuominomis.
  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie keptos žuvies ar daržovių, baltos mėsos patiekalų.
22,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.

44,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.
36,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Atskiras, nedidelis (mažiau nei 1 ha) ir labai senas "Col del Vent" vynuogynas, esantis šalia Valdobbiadene miestelio.
  • Po supilsymo į butelius, vynas dar kelis mėnesius laikomas bręsti rūsiuose.
  • Vintage, Extra Brut
  • Intensyvus, gėliškas, smulkių burbuliukų, pikantiško skonio putojantis vynas, su persikų, obuolių, kriaušių, agrastų bei laimų užuominomis.

  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
29,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Atskiras ir nedidelis (apie 1 ha), skirtingų vynmedžių amžiaus "Vigneto Della Riva Di San Floriano" vynuogynas, išsidėstęs labai stačiuose šlaituose.
  • Vintage, Brut
  • Intensyvvus, elegantiško gėliško aromato vynas, pasižymintis gaivia rūgštimi, subtiliu persikų, kriaušių, šviesių uogų skoniu.
  • Tinka kaip aperityvas. Taip pat dera prie makaronų, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalų.
Išparduota
21,00 €
  • Blyškios šiaudų spavos baltas vynas, pagamints Italijoje Veneto regione iš Glera vynuogės, kuri dažniausiai naudojama Prosecco - putojančio vyno, gamybai.
  • Minerališkas, gaivios rūgšties vynas. Skonyje juntami šviežių vaisių ir uogų aromaitai. 5
  • Puikiai dera su lengvais užkandžiais, gaiviomis salotomis, riebesniais sūriais.
0