Raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš Nero d'Avola vynuogių.
Vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose 8 mėnesius. Vėliau dar tris mėnesius laikomas buteliuose.
Aromatas pasižmi vaisinėmis natomis ir juodųjų pipirų niuansais, vaisiškas nesvarus bei harmoningas skonis, gerai subalansuoti ir malonūs švelnūs taninai.
Dera prie makaronų su mėsa, vištienos su kariu, troškinių, karvės, avies ar ožkos sūrių.
Rožinis vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių salos vynuogių.
Vynas 3 mėnesius brandinamas betono talpose.
Aromato puokštėje skleidžiasi gaivios uogų, vaisių ir rožių natos, jaučiami granatų, aviečių niuansai. Skonis - pikantiškas ir mineralinis, gerai subalansuotas.
Dera kaip aperityvas arba prie jūros gėrybių, salotų su krevetėmis, sūdytos žuvies, makaronų patiekalų, vištienos ar net triušienos kepsnelių.