.
Produktų sąrašas pagal prekės ženklą Cantina di Beato Bartolomeo Breganze
1950 metais, 121 vyndarių iš Breganze, Fara, Sarcedo and Mason, kuriuos vienijo panašus požiūris į vyndarystę ir vyną nusprendė įkurti kooperatyvą, kurį pavadino Šventojo Bartolomėjo iš Breganzės vardu. 1986 Breganze vynai gavo DOC (Kontroliuojamos kilmės nuoroda) statusą. Šiuometu kooperatyvas vienija apie 700 vyndarių.
***
- Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
- Vynas brandintas 20 hl ir 40 hl ąžuolo statinėse.
- Vaisiškas, elegantiškas, raudonų uogų bei vyšnių aromatų, su lengvomis prieskoniškomis bei pipiriškomis natomis vynas. Burnoje gaivus ir lengvas, šilkinių taninų, geros struktūros, pasižymintis lengva rūgštimi.
- Puikiai derantis prie užkandžių, baltos mėsos, paukštienos patiekalų.
- Blyškiai rausvos spalvos lengvai putojantis rausvas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Merlot vynuogių.
- Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
- Vaisiškas, gaivus vynas, kuriame dominuoja saldžiai kvepiančių gėlių, sunokusių vaisių ir uogų, ypač braškių, aromatai ir skoniai. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
- Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais švelniais sūriais.
***
-
Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš ekologiniame ūkyje užaugintų Pinot Nero (Pinot Noir) vynuogių.
-
Po fermentacijos vynas 9 mėnesius bręsta nerūdyjančio plieno statinėse.
-
Lengvas, elegantiškas, geros struktūros vynas su gaivia aviečių, vyšnių kvapų ir skonių puokšte.
-
Dera prie lengvų užkandžių su sūriais, mėsos carpaccio, paukštienos, rausvos žuvies patiekalų.
***
- Ryškios rubino spalvos lengvai putojantis raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Marzemina vynuogių.
- Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
- Labai vaisiškas nesausas yvnas, kuriame dominuoja sunokusių saldžių raudonų vaisių, tamsių gėlių, ypač žibučių, aromatai. Skonis - atsiskleidžia sunokusių juodųjų serbentų, braškių niuansai.
- Dera su saliamiais, sūriais, griliuotais kepsniais, ne per daug saldžiais desertais.
***
- Šviesiai citrininės splavos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Grigio vynuogių.
- Vynas 2 mėnesius laikytas su mielėmis.
- Pasižymintis citrusiniais armonatais, lengvomis obuolių užuominomis. Burnoje lengvas, sausas, švelniai minerališkas.
- Puikus aperityvas. Dera prie lengvų užkandžių, picų, žuvies bei jūros gėrybių patiekalais.
***
- Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Cabernet Sauvignon vynuogių.
- 24 mėnesius vynas brandinamas ąžuolo statinėse.
- Elegantiškas sodrus vynas. Aromate dominuoja sunokę vyšnios, trešnės, juodieji serbentai, prieskonių natos. Gerai subalansuotas skonis.
- Dera su sodriais sūriais, mėsos patiekalais, riebia pasta.
***
- Šviesios braškių spalvos rožinis vynas, pagaintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
- Vynas bręsta nrūdyjančio plieno statinėse su mielėmis ~2 mėnesius.
- Gaivus, lengvas,vaisiškas vynas, pasižymintis intensyvia raudonų daržo uogų aromatų palete. Malonus švelniai minerališkas poskonis.
- Dera su sriubomis, salotomis, vištiena, švelnesniais žuvies patiekalais.
***
- Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera vynuogių.
- Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
- Šviežias, gaivus, gėliškas aromatas, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, kriaušės.
- Dera kaip aperityvas, arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
***
- Šiaudų spalvos lengvai putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Glera ir Vespaiola vynuogių.
- Frizzante - lengvai putojančio, dažnai nesauso, vyno stilius, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
- Šviežias, gaivus rožių ir lauko gėlių aromatai, vaisiško ir harmoningo skonio, kuriame dominuoja obuoliai, persikai.
- Dera kaip aperityvas arba su salotomis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies patiekalais.
***
-
Lengvai putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Vespaiola vynuogių.
-
Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, dažnai nesauso, kuomet vyno butelyje sukauptas nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgis (Spumante stiliaus vyno buteliuose gali būti sukauptas 5- 6 atmosferų slėgis).
-
Gaivus, vaisiškas vynas, kuriame dominuoja citrusinių vaisių, migdolų natos. Gerai subalansuota rūgštis, malonus poskonis.
-
Dera kaip aperityvas arba prie salotų su jūros gėrybėmis, lengvais užkandžiais, lengvais žuvies ar mėsos patiekalais, įvairiais sūriais, švelniais sūriais.