Produktų sąrašas pagal prekės ženklą Montecariano
Montekariano vyninė įkurta 1992 metais, po ilgų ieškojimų tobulos vietos Valpolicelos regijone. Vyndarystės filosofija paremta senosiomis tradicijomis, vynas gaminamas naudojant vietines vynuogių veisles – Corvina, Corvinone, Rodinella, Molinara.
Išparduota
Išparduota
Išparduota
Išparduota
65,00 €
***
- Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų vynuogių.
- ~75 metų vynuogynai įsikūrę tarp Marano ir Fumane slėnių, pačioje Valpolicella Classico subregiono širdyje.
- Vynuogės skinamos rugsėjį ir vytinamos 4 mėnesius džiovyklose su griežtai kontroliuojama drėgme ir oro temperatūra.
- Po 50 dienų fermentacijos vynas bręsta 48 mėnesius ąžuolo statinėse, vėliau 12 mėnesių butelyje.
- Kompleksiškas vynas, turtingas džiovintų ir prinokusių vaisių, vyšnių, slyvų, cinamono, juodųjų pipirų, kakavos ir kavos aromatais. Skonį papildo juodojo šokolado, aromatinių žolelių, kartaus migdolo natos.
- Šis vynas puikiai tinka su žvėriena, ant grotelių kepta mėsa, virta mėsa ir skirtingo brandumo sūriais.
Išparduota
40,00 €
***
- Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų vynuogių.
- ~75 metų vynuogynai įsikūrę tarp Marano ir Fumane slėnių, Valpolicella Classico subregiono širdyje.
- Vynuogės skinamos rugsėjį. Vytinamos 3 mėnesius džiovyklose su griežtai kontroliuojama drėgme ir oro temperatūra.
- Po 50 dienų maceracijos ir fermentacijos vynas bręsta 36 mėnesius ąžuolo statinėse, vėliau 6 mėnesius butelyje.
- Kompleksiškas vynas, kurio skonis turtingas džiovintais ir prinokusiais vaisiais, vyšniomis, slyvomis, prieskoniais, šokoladu.
- Dera su žvėriena, ant grotelių kepta mėsa, virta mėsa ir skirtingo brandumo sūriais.
Išparduota
45,00 €
***
- Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
- ~70 metų vynuogynų vynuogės skinamos iki spalio mėnesio vidurio taip leidžiant joms šiek tiek "pernokti". Po to jos vytinamos 30 dienų džiovyklose su griežtai kontroliuojama drėgme ir oro temperatūra.
- Po 45 dienų maceracijos ir fermentacjos plieno talpose, 36 mėnesius vynas bręsta Slovėniško ąžuolo statinėse, o vėliau 12 mėnesių butelyje.
- Intensyvių aromatų puokštė, kurioje jaučiamos mėlynės, juodieji serbentai, gervuogės, saldymedis, tabakas, oda, karamelė ir dūmo užuominos. Sausas, pilno kūno, su gausiais švelniais taninais vynas.
- Dera su raudonos mėsos patiekalais, intensyvaus skonio sūriais.