Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Atstatyti

.

Categories

Produktų sąrašas pagal prekės ženklą Demarie

Trys vynuogių augintojų kartos, didžiulė aistra teritorijai, išreikšta tikrais vynais.
Demarijos vynai yra teritorijos simbolis, todėl jie gaminami labai gerbiant ekosistemą.
Norėdami tai padaryti, vynuogyne mes taikome integruoto kenkėjų valdymo praktikos taisykles, užtikrindami, kad kiekvienas žemės ūkio etapas būtų tvarus ir tinkamas atitinkamai mikro teritorijai. Tai daro įtaką pasirinkimams genėjimo, retinimo ir derliaus nuėmimo metu, taip pat vėlesniam kekių pasirinkimui, kuris leidžia mums garantuoti kokybiškus vynus.

35,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių.
  • Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau. 
  • Po fermentacijos, vynas mažiausiai 26 mėnesius bręsta statinėse. Iš jų 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
  • Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, našlaičių, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis.
  • Laikymo potencialas - 10 metų.
  • Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.

18,00 €

***

  • Blyškios šiaudų spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Arneis vynuogių.
  • Intensyvaus harmoningo kvapo, gėliškas tačiau turintis vaisiškų persikų ir abrikosų natų. Burnoje sausas, gaivus, minerališkas, puikiai subalansuotos rūgšties ir vos juntamais migdolais poskonyje.
  • Idealus aperityvas bei puikiai dera prie lengvų užkandžių, daržovių, žuvies, vištienos patiekalų.

45,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
  • Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti.  Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
  • Po ilgos maceracijos ir fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 2 m. bręsta slovėniško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas, su vyšnių, gėlių, vanilės aromatais. Švelnūs taninai, ilgas poskonis.
  • Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
  • Dera prie raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.

29,00 €

***

  • Šviesios oranžinės spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų vietinių baltųjų vynuogių.
  • Vyno spontaninė fermentacija ir lėta ilga maceracija nekontroliuojamoje temperatūroje vyksta nerūdyjančio plieno statinėse, vėliau vynas bręsta prancūziško ąžuolo statinėse. Visas vyno gamybos procesas iki išpilstymo į butelius trunka apie 2 metus.
  • Kompleksiškos aromatų paletės vynas, kuriame atsiskleidžia prieskonių, žalios arbatos, ramunėlių, abrikosų ir persikų natos. Skonyje išryškėja minerališkumas, vos juntamas elegantiškas sūrumas, prinokusių vaisių, riešutų natos.
  • Puikiai dera prie žuvies ar jūros gėrybių sriubų, foie-gras, aštresnių patiekalų.

27,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių, užaugintų seniausiame įmonei priklausančiame 1946 m. įkurtame Nebbiolo vynuogyne.
  • Po fermentacijos plieno statinėse, vynas 6 mėnesius bręsta prancūziško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus kvapas, kuriame atsiskleidžia našlaičių, aviečių, gervuogių, serbentų bei elegantiški prieskoniški aromatai. Puikiai subalansuotas, harmoningas ir sodrus vynas, kuriame dominuoja raudonų uogų, prieskonių, likerio, saldymedžio bei kakavos skoniai.
  • Puikiai tinka prie troškintos mėsos, jautienos, žvėrienos patiekalų ir brandintų sūrių.

21,00 €
  • Šiaudų spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Arneis vynuogių.
  • Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.
  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
  • Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
  • Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, žuvies.
21,00 €

***

  • Blyškios lašišos spalvos putojantis vynas, pagamintas Italijoje, Pjiemonto regione, iš Roero komunoje užaugintų Nebbiolo vynuogių.
  • Pétillant-Naturel senoviniu metodo ancestrale būdu padarytas vynas, suputojęs be pridėtinio cukraus ir mielių. Nesibaigus fermentacijai, vynas sandariai uždaromas butelyje, toliau fermentuojasi ir natūraliai suputoja.

  • Frizzante - lengvai putojančio vyno stilius, su nuo 1 iki 2,5 atmosferų slėgiu butelyje (Spumante - iki 6 atmosferų slėgis).
  • Sausas (4g/l cukraus), gaivus ir minerališkas vynas. Skonio ir kvapų paletėje dominuoja apelsinų žiedų, mandarinų žievelių, šviežios duonos plutos, baltų gėlių natos.
  • Dera prie riebaus, sūraus maisto, Azijos virtuvės patiekalų, mėsainių, žuvies, mėsainių.
18,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Barbera vynuogių.
  • Vynas 4 mėnesius brandintas Slovėniško ąžuolo statinėse.
  • Sausas, gana sodrus vynas su intensyvia vaisiška džiovintų slyvų, gervuogių ir vyšnių aromatų puokšte. Poskonyje išryškėja šilkmedžio ir prieskonių užuominomos.
  • Universalus vynas derinant su maistu. Tinka prie įvairių užkandžių, sūrių, žalios mėsos  ar ant grotelių keptų patikalų.
21,00 €

***

  • Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
  • Po fermentacijos nerūdyjančio plieno statinėse, vynas perkeliamas į 40hl Slovėniško ąžuolo statines ir ten įvyksta malolaktinė fermentacija. Vėliau vynas 8 mėnesius bręsta buteliuose.
  • Intensyvioje aromatų puokštėje dominuoja aviečių, gervuogių, miško uogų niuansai, elegantiškas prieskonių dvelksmas. Subtilus, vidutinio svarumo bei intensyvaus skonio vynas.
  • Dera su raudona mėsa, įvairiais sūriais, sunkesniais užkandžiais.

21,00 €

***

  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Langhe apeliacijoje užaugintų raudonųjų vynuogių.
  • Vynas kurį laiką brandintas ąžuolo statinėse.
  • Puikios struktūros sodrus vynas su intensyvia kvapų puokšte, kurioje dominuoja vanilės, saldžių prieskonių, saldymedžio, mėlynių bei gervuogių aromatai.
  • Dera su griliuota, kepta ar troškinta mėsa, įvairiais troškiniais, vidutinės brandos ir labai subrendusiais sūriais.

60,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
  • Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti.  Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
  • Po ilgos maceracijos ir fermentacijos bei brendimo nerūdijančio plieno talpyklose, vėliau vynas ilgai bręsta slovėniško ąžuolo statinėse (mažiausiai 2 metus).
  • Visas brandos laiktarpis užtrunka 62 mėnesius.

  • Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas su vyšnių, tamsių gėlių, vanilės tabako, odos, tamsių vaisių aromatais. Malonūs taninai, ilgas poskonis.
  • Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
  • Dera prie raudonos mėsos, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.
Išparduota
120,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
  • Demarie Barolo priklauso La Mora subzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti.  Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
  • Po ilgos maceracijos ir fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 2 m. bręsta slovėniško ąžuolo statinėse.
  • Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas, su vyšnių, gėlių, vanilės aromatais. Švelnūs taninai, ilgas poskonis.
  • Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
  • Dera prie raudonos mėsos, troškinių, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.
Išparduota
16,00 €

***

  • Intensyviosrubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Dolcetto vynuogių.
  • Vyno fermentacija ir brandinimas vyksta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Sausas, vidutinio maloniai vaisiško kūno ir harmoningas vynas su vyšnių, šilkmedžio, migdolo bei žibuoklių aromatais.
  • Puikiai dera su įvairiais užkandžiais, sūriais, lengvesniais mėsos patiekalais.

Išparduota
16,00 €

***

  • Šviesios šiaudų spalvos lengvai putojantis pusiau saldus baltas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, iš Langhe vietovėse užaugintų vynuogių. 
  • Pirmoji ir antroji fermentacijos su tarpiniu filtravimu griežtai kontroliuojamoje temperatūroje vyksta nerūdyjančio plieno statinėse.
  • Lengvas (5,5% alkoholio), labai aromatingas, neįkyraus bet ryškaus saldumo vynas, kvepiantis saldžiais vaisiais. Jaučiami medaus, šalavijo, muskuso niuansai.
  • Cukraus likutinis kiekis 144 g/l.
  • Dera su įvairiais sausais kepiniais, morengais, kalėdiniais saldumynais, "Panettone" pyragais.
Išparduota
16,00 €

***

  • Vyšnių spalvos putojantis pusiau saldus raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Roero komunoje iš aromantingų Brachetto vynuogių.
  • Lengvas (6,5% alkoholio), labai aromatingas, neįkyraus bet ryškaus saldumo vynas, kvepiantis saldžiomis gėlėmis, sunokusiomis daržo uogomis: avietėmis, braškėmis, gervuogėmis.
  • Cukraus likutinis kiekis 115 g/l.
  • Dera su įvairiais sausais kepiniais, pyragais ar lazdyno riešutų tortu.
Išparduota
65,00 €

***

  • Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione, Barbaresco apeliacijoje tik iš rinktinių Nebbiolo vynuogių, užaugintų Neive komunoje.

  • Barbaresco klimatas šiek tiek labiau jūrinis: šiltesnis, sausesnis ir švelnesnis nei kaimyninėje Barolo. Todėl ir vynuogės paprastai sunoksta anksčiau. 

  • Po fermentacijos, vynas mažiausiai 50 mėnesių bręsta statinėse. Iš jų mažiausai 9 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.

  • Harmoningo, bei kompleksiško kvapo, kuriame juntami prieskonių, palergonijų, rožių, vyšnių aromatai, su vanilės, cinamono ir žaliojo pipiro natomis. Elegantiškai sausas, glostantis, švelnus ir tuo pačiu tvirtas vynas.

  • Laikymo potencialas - 10 ir daugiau metų.

  • Dera su raudona mėsa, kiaulienos patiekalais, karštais užkandžiais, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais.

  • https://demarie.com/

0