Produktų sąrašas pagal prekės ženklą Borgo Salcetino - Livon
Vyninė įkurta 1996 metais, kai broliai Valneo ir Tonino Livon, nusprendė išplėsti savo vyndarystės įgudžius ir persikėlė iš Friulio į Toskaną ir pradėjo gaminti Chianti Classico vynus.
Išparduota
Išparduota
18,00 €
- Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
- 70% vyno fermentacija vyksta medinėse statinėse ir 30% plieninėse talpyklose. Tuomet 12 mėnesių vynas bręsta ąžuolo statinėse.
- Intensyvūs aromatai su aviečių, vyšnių, prieskonių tonais. Vaisiško skonio, aksominių taninų vynas.
- Tinka su brandintais sūriais, ant grotelių kepta raudona mėsa, žvėriena.
57,00 €
***
- Rubino spalvos raunonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
- Vynuogės užaugintos atskirame "I Salci' vynuogyne.
- Po fermentacijos vynas mažiausiai 30 mėnesių bręsta ąžuolo statinėse.
- Tai išskirtinis, brandus ir kompleksiškas, puikaus balaso, tvarios rūgšties ir malonių taninų vynas.
- Dera su kompleksiškais ir tvirtais raudonos mėsos patiekalais, žvėriena, laukinių pakščių patiekalais, brandintais sūriais.
Išparduota
70,00 €
- Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
- Fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
- Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
- Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
- Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.
Išparduota
29,00 €
- Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
- Malolaktinė fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
- Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
- Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
- Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.