.
Prekės ženklas
-
Vyninė įkurta 1996 metais, kai broliai Valneo ir Tonino Livon, nusprendė išplėsti savo vyndarystės įgudžius ir persikėlė iš Friulio į Toskaną ir pradėjo gaminti Chianti Classico vynus.
-
Vyninė įkurta iškarto po antrojo pasaulinio karo, ir kaip pats vyndarys teigia, tai yra meilė istroja, ne tik vynui ar Italijai, bet ir Pulijai bei nuostabiai gražiam Salento regiojunui. Vyndarystės tradicijos ir patirtis šioje vyninėje perduodamos iš kartos į kartą, kiekvainai kartai atnaujinant gamybos metodus ir pritaikant naujausias vyno gaminimo technologijas prie senųjų vyno gamybos papročių.
-
Cantina di Beato Bartolomeo Breganze
1950 metais, 121 vyndarių iš Breganze, Fara, Sarcedo and Mason, kuriuos vienijo panašus požiūris į vyndarystę ir vyną nusprendė įkurti kooperatyvą, kurį pavadino Šventojo Bartolomėjo iš Breganzės vardu. 1986 Breganze vynai gavo DOC (Kontroliuojamos kilmės nuoroda) statusą. Šiuometu kooperatyvas vienija apie 700 vyndarių.
-
Caruso e Minini buvo įkurta 2004 metais, Marsalos mieste Sicilijoje. Kompanija įkurta pradėjus bendrauti trečios kartos vyndariui Stefano Caruso ir marketingo kompanijos savininkui Mario Minini. Vynas gaminamas tik iš vietinių Sicilijos vynuogių, išlaikant vyndarystės tradicijas ir visados žiūrint į ateitį, išnaudojant šiuolaikines technologijas.
-
CignoMoro vyndariai pasirinko Puglia iš meilės šiai vietai, saulei ir jūrai. Kiekviename vyno butelyje galima jausti, šio regijono unikalumą, saulės kiekį ir jūros gaivumą, šis derinys sukuria jų gaminamo vyno unikalumą, kuris jaučiamsa kiekviename gurgšnyje vyno. Vyndarystės filosofija paremta, ieškojimu kitokio priėjimo prie tradicinių vyndarystės metodų, būdingų Puglios regijonui.
-
Trys vynuogių augintojų kartos, didžiulė aistra teritorijai, išreikšta tikrais vynais.
Demarijos vynai yra teritorijos simbolis, todėl jie gaminami labai gerbiant ekosistemą.
Norėdami tai padaryti, vynuogyne mes taikome integruoto kenkėjų valdymo praktikos taisykles, užtikrindami, kad kiekvienas žemės ūkio etapas būtų tvarus ir tinkamas atitinkamai mikro teritorijai. Tai daro įtaką pasirinkimams genėjimo, retinimo ir derliaus nuėmimo metu, taip pat vėlesniam kekių pasirinkimui, kuris leidžia mums garantuoti kokybiškus vynus. -
„Fattoria Colsanto“ dvaras ir vyninė buvo įkurta 2001 m., Bavegnoje, Montefalco DOCG gamybos rajone, pačioje Umbrijos širdyje.
Originalią XVIII a. Trobą supa 20 hektarų vynuogynų, kuriuose puikuojasi 7500 vynmedžių iš hektaro Sagrantino, Sangiovese, Montepulciano ir Merlot.
-
Vyninė tarptautinio pripažinimo sulaukė praeito amžiaus aštuntajame dešimtetyje. Tai šeimos verslas, kuriame patirtis ir vyndarystės tradicijos perduodamos iš kartos į kartą. Šios vyninės vynuogynai plyti Friuli regijone Italijos šiaurėje.
-
Montekariano vyninė įkurta 1992 metais, po ilgų ieškojimų tobulos vietos Valpolicelos regijone. Vyndarystės filosofija paremta senosiomis tradicijomis, vynas gaminamas naudojant vietines vynuogių veisles – Corvina, Corvinone, Rodinella, Molinara.
-
Montevero vyninė įsikūrusi nedideliame Capalbio miestelyje Maremmoje Toskanojos regijone, puikiai žinomame dėl savo išskirtinumo ir išlaikytų tradicijų. Vynuogynai pasodinti Toskanoje retai pasitaikančiame akmenuotame raudonojo molio dirvožemyje, dėl kurio šio vyndario vynas tampa dar įpatingesnis ir išsiskiria iš daugumos Super Toskaniečių.
-
1919 metais Antonio Franco įkūrė vyninę ir pradėjo gaminti aukštos kokybės putojančius vynus. Vėliau perleido vyninę savo sūnui Nino, kuris tęsdamas vyno gaminimo tradicijas, sustiprino ir išplėtė šeimos verslą. Nino sūnus Primo, iš pradžių padedant tėvui, vėliau perėmė šeimos vyninę ir ją modernizavo, pakeitė gamybos strategiją ir devintojo dešimtmečio pradžioje pakeitė vyndarystės filosofiją, pradėjo kontroliuoti vynmedžių derlingumą, pradėjo eksperimentuoti su naujomis sodinimo technologijomis bei toliau naudojo senuosius Gleros vynuogių klonus. Taip išgaudamas aukščiausios kokybės vyną, kuris šiomis dienomis pripažįstamas kaip vienas geriausių Prosecco pasaulyje.
-
Vyninės pagrindinė ir svarbiausia vertybė yra jų požiūris ir pagarba gamtai. Pratello vyninės vyndariai vadovaujasi biologinio vyno gamybos filosofija, kuri remiasi natūralių produktų naudojimu, tiek vynuogynuose, tiek vyninėje ir vyno rūsiuose. Natūralios biologinės įvairovės ecosistemoje išlaikymu. Todėl šioje vyninėje naudojami atsinaujantys energijos šaltiniai, bei maksimalus energijos efektyvumo paskirstymas vynuogynuose.
-
Triacca vini valdomos įmonės būstinė yra Campascio mieste, Valposchiavo (Šveicarija). Mūsų vynuogynai ir rūsiai yra Italijoje: „La Gatta“ Valtellinoje, „La Madonnina“ „Chianti Classico“ pavadinime ir „Santavenere“ Montepulciano mieste.
Vyno verslu užsiimama nuo 1897 m., Savo itališkus vynus parduoda daugiausia Šveicarijos rinkai, taip pat Italijoje ir kaimyninėms šalims. Mūsų geriausi vynai reguliariai pasiekia maksimalų balą žinomiausiuose vyno vadovuose.
-
Vilos statybos pradėtos setyniolikto amžiaus pabaigoje, o užbaigta ji buvo aštuonioliktame amžiuje. 1937 vilą nusipirko Romano Vitas ir įkūrė joje savo šeimos vyninę. Aplink vilą plytintys vynuogynai auga labia minerališkoje, molingoje dirvoje, pilnoje mikroelementų, kurie suteikia išskirtinumą šioje teritorijoje gaminamam vynui.