.

Kategorijos

Populiariausios prekės

23,00 €
  • Aukso geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Malvasia vynuogių. Vynmedžių amžius apie 40 metų.
  • Vynas fermentuojasi plieno talpose, po to tose pačiose talpose jis dar brandinasi apie 8 mėnesius.
  • Intensyus ir charakteringas, bet tuo pačiu labai elegantiškas vynas. Išraiškingo skonio.
  • Puikiai dera su griliuota žuvimi, vėžiagyviais bei jūros gėrybėmis.
21,00 €
  • Sodrios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš rankomis skintų Nero d'Avola vynuogių, užaugintų unikaliame akmeningame dirvožemyje.
  • Vynas 18 mėnesių brandinamas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėnesius butelyje.
  • Kompleksiškas, svarus bei intensyvaus skonio, šilkinių taninų vynas, kuriame dominuoja prinokusių raudonų vaisių, serebentų, slyvų skoniai, tobulai persipynę su prieskonių ir kakavos aromatais.
  • Šis galingas vynas gerai dera su jautienos ir žvėrienos patiekalais, sodriais sūriais.
3,20 €

Parduodama po 100 gr. 1 vnt.=100 gr.

Minkštas, burnoje tirpstantis karvės pieno sūris iš Burgundijos (Prancūzija). Riebus (net 75% riebalų sausoje masėje), nes gaminat sūrį į jį net 2 kartus įmaišoma grietinėlės. Délice de Bourgogne padengtas baltu valgomu pelėsiu (pastovėjęs gali įgauti aštrumo ir kartumo). Šiek tiek sūrus su lengva rūgštele, malonaus aromato sūris puikiai tiks su balta šviežia duona.

19,00 €
  • Putojantis baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione. Vieno geriausių Prosecco gamintojų produktas.
  • Vaisiškas ir gėliškas, su obuolių, kriaušių ir citrusų užuominomis. Burnoje gaivus bei kvapnus. Smulkūs, ilgai išliekantys burbuliukai.
  • Idealus aperityvas. Taip pat dera su pasta, risotto, žuvies bei baltos mėsos patiekalais.

23,00 €
  • Šiaudų geltonumo spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Friuli regione iš rankomis skintų Sauvignon Blanc vynuogių.

  • Fermentacija vyksta plieninėse talpose, po to tose talpose bręsta apie 8 mėnesius.

  • Intensyvios bei gausios aromatų puokštės vynas. Jaučiamos žalių pipirų, šalavijo, persiko bei pomidorų lapų natos. Ilgas aromatingas poskonis.

  • Dera su daržovių, ypač smidrų ar saldžių pipirų, žuvies ar jūros gėrybių patiekalais.

5,70 €

Parduodama po 100 gr. 1 vnt.=100 gr.

Coradazzi Prosciutto di San Daniele yra  geriausia apeliacija, kurioje gaminamas šis nuostabus vytintas kumpis, švelnaus salstelėjusio skonio, minkštas, su juntamais riešutiškais aromatais. Kumpis gaminamas tik iš kiaulių veislių, kurios yra auginamos šiuose Italijos regionuose :Friuli Venezia Giulia, Veneto, Lombardia, Piemonte, Emilia-Romagna, Umbria, Toscana, Marche, Abruzzo ir Lazio. Kumpis vytinamas išlaikant senąsias tradicijas, taip stengiantis maksimaliai ištraukti drėgmę iš raumens.

13,00 €
  • Blyškios spalvos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš vietinių Inzolia vynuogių.
  • 4 mėnesius vynas brandintas nerūdyjančio plieno talpose.
  • Vaisiškas, lengvas vynas, pasižymintis intensyviais gėliškais aromatais. Švelniai minerališkas skonis, kuriame juntamos gėlės, šviesios uogos ir vaisiai.
  • Dera kaip aperityvas arba su žuvies, daržovių patiekalais. 

18,00 €

Švaraus rubino splavos, sukdami taurę pastebėsite, kad vynas yra vidutinio klampumo iš ganėtinai smulkių besiformuojančių ašarų taurės kraštuose. Aromate jaučiama miško paklotės, vynui šiek tiek "pakvėpavus", atsiveria vyšnios aromatai. Burnuoje pirmoji ataka ganėtinai saldi, jaučiamas išreikštas vaisiškumas, kuriame atsiskleidžia slyvų, vyšnių, aviečių natos. Vynas puikiai tiks prie lengvų ir nekompleksiškų tiek šaltų, tiek karštų patiekalų, mėsos ar sūrių užkandžių. Geriamas jaunas gali būti puikus paperityvas. 

19,00 €
  • Vidutiniško gilumo raudono rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Nero vynuogių.
  • Vynas brandintas 20 hl ir 40 hl ąžuolo statinėse.
  • Vaisiškas, elegantiškas, raudonų uogų bei vyšnių aromatų, su lengvomis prieskoniškomis bei pipiriškomis natomis vynas. Burnoje gaivus ir lengvas, šilkinių taninų, geros struktūros, pasižymintis lengva rūgštimi.
  • Puikiai derantis prie užkandžių, baltos mėsos, paukštienos patiekalų.
13,00 €
  • Šviesiai citrininės splavos baltas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš Pinot Grigio vynuogių.
  • Vynas 2 mėnesius laikytas su mielėmis. 
  • Pasižymintis citrusiniais armonatais, lengvomis obuolių užuominomis. Burnoje lengvas, sausas, švelniai minerališkas.
  • Puikus aperityvas. Dera prie lengvų užkandžių, picų, žuvies bei jūros gėrybių patiekalais.

55,00 €
  • Gilios raudonos spalvos vynas, pagamintas Italijoje, Sicilijos saloje iš kruopščiai atrinktų ir rankomis skintų gerausių vyndario vynuogynų uogų.
  • Dalis vynuogių skinamos rugsėjį ir specialiose patalpose vytinamos ~20 dienų ir praranda 40% savo svorio. Kita dalis vynuogių paliekamos džiūti ant vynmedžių natūralioje saulėkaitoje.
  • Po mėnesį trunkančios fermentacijos, vynas 4 metus bręsta ąžuolo statinėse, vėliau - 12 mėnesius butelyje.
  • Sodrus vynas, kuriame susipina prinokusių tamsių vyšnių, juodų uogų, šokolado, tabako, žolelių aromatai. Burnoje sausas, pilno kūno, pirmoji ataka yra švelniai saldi, uogiška. Apvalūs taninai, minkšta tekstūra, ilgas poskonis.
  • Dera su mėsos patiekalais, žvėriena, ypač pagardinta uogų padažais.