Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
~70 metų vynuogynų vynuogės skinamos iki spalio mėnesio vidurio taip leidžiant joms šiek tiek "pernokti". Po to jos vytinamos 30 dienų džiovyklose su griežtai kontroliuojama drėgme ir oro temperatūra.
Po 45 dienų maceracijos ir fermentacjos plieno talpose, 36 mėnesius vynas bręsta Slovėniško ąžuolo statinėse, o vėliau 12 mėnesių butelyje.
Intensyvių aromatų puokštė, kurioje jaučiamos mėlynės, juodieji serbentai, gervuogės, saldymedis, tabakas, oda, karamelė ir dūmo užuominos. Sausas, pilno kūno, su gausiais švelniais taninais vynas.
Dera su raudonos mėsos patiekalais, intensyvaus skonio sūriais.
Tamsios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Veneto regione iš rankomis skintų Cabernet Sauvignon vynuogių.
~70 metų vynuogynų vynuogės skinamos iki spalio mėnesio vidurio taip leidžiant joms šiek tiek "pernokti". Po to jos vytinamos 30 dienų džiovyklose su griežtai kontroliuojama drėgme ir oro temperatūra.
Po 45 dienų maceracijos ir fermentacjos plieno talpose, 36 mėnesius vynas bręsta Slovėniško ąžuolo statinėse, o vėliau 12 mėnesių butelyje.
Intensyvių aromatų puokštė, kurioje jaučiamos mėlynės, juodieji serbentai, gervuogės, saldymedis, tabakas, oda, karamelė ir dūmo užuominos. Sausas, pilno kūno, su gausiais švelniais taninais vynas.
Dera su raudonos mėsos patiekalais, intensyvaus skonio sūriais.