.

Fattori 'Roncà 60' Metodo Classico Monti Lessini DOC

  • Šiaudų spalvos itališkas putojantis vynas iš Veneto regiono. Rankomis skintos Durello vynuogės auga Soave DOC pašonėje esančiose Monte Calvarina kalvose 300m. aukštyje virš jūros lygio.
  • Po pirmos fermentacijos dalis vyno 6-10 mėn. bręsta ąžuolo statinėse, likusi - plieno talpose. Vėliau vykdoma antroji fermentacija ir vynas mažiausiai 60 mėnesių laikomas su mielėmis. Po mielių nuėmimo vynas mažiausiai 6 mėnesius ilsisi butelyje.
  • Harmoningas minerališkas vynas. Dominuoja ryškios citrusinių vaisių, persikų, ananasų, baltų gėlių, migdolų, duonos plutos, brioche aromatai.
  • Dera su žuvies patiekalais, vėžiagyviais, riebiais užkandžiais, sodriais sūriais, lašiniais.
13 Prekės
49,00 €
Su mokesčiais
Kiekis

8030134000630
13 Prekės

Charakteristikos

Tipas
Baltas Putojantis (Brut)
Gamybos metodas
Metodo Calssico (Methode Champenoise)
Vynuogės
Durello (Durella)
Apeliacija
Monti Lessini DOC
Regionas
Venetas / Veneto
Kilmės šalis
Italija
Stiprumas
11,5%

Specifinė nuoroda

Kategorijos