Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Barbera vynuogių.
Vynas 4 mėnesius brandintas Slovėniško ąžuolo statinėse.
Sausas, gana sodrus vynas su intensyvia vaisiška džiovintų slyvų, gervuogių ir vyšnių aromatų puokšte. Poskonyje išryškėja šilkmedžio ir prieskonių užuominomos.
Universalus vynas derinant su maistu. Tinka prie įvairių užkandžių, sūrių, žalios mėsos ar ant grotelių keptų patikalų.
Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš vietinių Barbera vynuogių.
Vynas 4 mėnesius brandintas Slovėniško ąžuolo statinėse.
Sausas, gana sodrus vynas su intensyvia vaisiška džiovintų slyvų, gervuogių ir vyšnių aromatų puokšte. Poskonyje išryškėja šilkmedžio ir prieskonių užuominomos.
Universalus vynas derinant su maistu. Tinka prie įvairių užkandžių, sūrių, žalios mėsos ar ant grotelių keptų patikalų.