Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
Po fermentacijos nerūdyjančio plieno statinėse, vynas perkeliamas į 40hl Slovėniško ąžuolo statines ir ten įvyksta malolaktinė fermentacija. Vėliau vynas 8 mėnesius bręsta buteliuose.
Intensyvioje aromatų puokštėje dominuoja aviečių, gervuogių, miško uogų niuansai, elegantiškas prieskonių dvelksmas. Subtilus, vidutinio svarumo bei intensyvaus skonio vynas.
Dera su raudona mėsa, įvairiais sūriais, sunkesniais užkandžiais.
Rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
Po fermentacijos nerūdyjančio plieno statinėse, vynas perkeliamas į 40hl Slovėniško ąžuolo statines ir ten įvyksta malolaktinė fermentacija. Vėliau vynas 8 mėnesius bręsta buteliuose.
Intensyvioje aromatų puokštėje dominuoja aviečių, gervuogių, miško uogų niuansai, elegantiškas prieskonių dvelksmas. Subtilus, vidutinio svarumo bei intensyvaus skonio vynas.
Dera su raudona mėsa, įvairiais sūriais, sunkesniais užkandžiais.