Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
Demarie Barolo priklauso La Morasubzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti. Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
Po ilgos maceracijos ir fermentacijos bei brendimo nerūdijančio plieno talpyklose, vėliau vynas ilgai bręsta slovėniško ąžuolo statinėse (mažiausiai 2 metus).
Visas brandos laiktarpis užtrunka 62 mėnesius.
Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas su vyšnių, tamsių gėlių, vanilės tabako, odos, tamsių vaisių aromatais. Malonūs taninai, ilgas poskonis.
Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
Dera prie raudonos mėsos, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.
Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių.
Demarie Barolo priklauso La Morasubzonai, kurioje gaminami vynai - vaisiškesni, lengvesni, juos galima pradėti gerti anksti. Šiose vietovėse vyrauja kiek turtingesnis dirvožemis, todėl galima gaminti lengvesnius vynus, vynmedžiai geriau apsirūpina maisto medžiagomis.
Po ilgos maceracijos ir fermentacijos bei brendimo nerūdijančio plieno talpyklose, vėliau vynas ilgai bręsta slovėniško ąžuolo statinėse (mažiausiai 2 metus).
Visas brandos laiktarpis užtrunka 62 mėnesius.
Intensyvus, išskirtinai sudėtingas, sodrus, gerai subalansuotas vynas su vyšnių, tamsių gėlių, vanilės tabako, odos, tamsių vaisių aromatais. Malonūs taninai, ilgas poskonis.
Laikymo potencialas 10 - 15 metų.
Dera prie raudonos mėsos, griliuotos mėsos, žvėrienos, brandintų sūrių.