

***
Rubino spalvos raudonas vyas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš rankomis skintų Negroamaro vynuogių.
Po 25 dienų maceracijos ir malolaktinės fermentacijos nerūdyjančio plieno talpose, vynas 3 mėnesius bręsta butelyje.
Gaivus, puikiai subalansuotas, šilkinės elegancijos ir intensyvių vaisiškų aromatų vynas. Malonus minerališkumo pojūtis. Kvapų puokštėje dominuoja miško uogos, gervuogės, lelijos, švelnūs pipirai. Poskonyje juntami sandalmedžio, odos niuansai. Ilgai išiekantis poskonis.
Dera su mėsos užkandžiais, puskiečiais sūriais, kiaulienos patiekalais, dešrelėmis, sunkesniais rausvos žuvies patiekalais, pagardintais sodresniais padažais.
Charakteristikos
Specifinė nuoroda
***
Rubino spalvos raudonas vyas, pagamintas Italijoje, Pulijos regione iš rankomis skintų Negroamaro vynuogių.
Po 25 dienų maceracijos ir malolaktinės fermentacijos nerūdyjančio plieno talpose, vynas 3 mėnesius bręsta butelyje.
Gaivus, puikiai subalansuotas, šilkinės elegancijos ir intensyvių vaisiškų aromatų vynas. Malonus minerališkumo pojūtis. Kvapų puokštėje dominuoja miško uogos, gervuogės, lelijos, švelnūs pipirai. Poskonyje juntami sandalmedžio, odos niuansai. Ilgai išiekantis poskonis.
Dera su mėsos užkandžiais, puskiečiais sūriais, kiaulienos patiekalais, dešrelėmis, sunkesniais rausvos žuvies patiekalais, pagardintais sodresniais padažais.