

***
Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš 100% Saperavi vynuogių.
Nedidelis Saperavi vynuogynas, pasodintas 1990 m. Vyninę 2015 m. įkūrė Irakli Topuria, Tarptautinio Bakalaureato ir International House mokyklų steigėjas, “apsėstas“ Sakartvelo vyno populiarinimu. Vyndarys – Temuri Dakišvili, garsiojo vyndario Giorgi Dakišvili sūnus, baigęs vyndarystės mokslus Vokietijoje, sujungiantis tradicinę kartvelišką ir šiuolaikinę vyndarystes.
Vynmedžiai - 20-25 metų amžiaus. Vynuogės nuskintos rugsėjo gale. Fermentacija su odelėmis truko 3 savaites nerūdijančio plieno talpose. Jose vynas ir brandintas dar 7 mėnesius.
Velvetinių taninų, vidutinio svarumo, švelniai minerališkas vynas, kuriame ryškūs vyšnių, laukinių miško uogų, granatų, šokolado aromatai.
Dera su mėsos užkandžiais, vidutinio svarumo sūriais, laukinės paukštienos patiekalais, griliuota vištiena.
Charakteristikos
Specifinė nuoroda
***
Intensyvios rubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Kakheti regione iš 100% Saperavi vynuogių.
Nedidelis Saperavi vynuogynas, pasodintas 1990 m. Vyninę 2015 m. įkūrė Irakli Topuria, Tarptautinio Bakalaureato ir International House mokyklų steigėjas, “apsėstas“ Sakartvelo vyno populiarinimu. Vyndarys – Temuri Dakišvili, garsiojo vyndario Giorgi Dakišvili sūnus, baigęs vyndarystės mokslus Vokietijoje, sujungiantis tradicinę kartvelišką ir šiuolaikinę vyndarystes.
Vynmedžiai - 20-25 metų amžiaus. Vynuogės nuskintos rugsėjo gale. Fermentacija su odelėmis truko 3 savaites nerūdijančio plieno talpose. Jose vynas ir brandintas dar 7 mėnesius.
Velvetinių taninų, vidutinio svarumo, švelniai minerališkas vynas, kuriame ryškūs vyšnių, laukinių miško uogų, granatų, šokolado aromatai.
Dera su mėsos užkandžiais, vidutinio svarumo sūriais, laukinės paukštienos patiekalais, griliuota vištiena.