Raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Racha regione, Khvanchkara mikrozonoje iš rankomis skintų Aleksandrouli ir Mujuretuli vynuogių, užaugintų Bugeuli kaimo vietovėse.
Vynuogynai išsidėstę 450 metrų aukštyje.
Maceracija ir spontaninė fermentacija vyksta qvevri (molinėse amforose).
Vynas pasižymi aksominiais vyšnių ir aviečių tonais. Intensyvus, bet vaisiškai gaivus, puikiai subalansuotas minkštas skonis, kuriame jaučiamos raudonų uogų, švelnių pipirų, prieskoninių žolelių natos.
Dera su mėsos užkandžiais, minkštais sūriais, troškiniais, griliuotais raudonos žuvies patiekalais.
Raudonas vynas, pagamintas Sakartvele, Racha regione, Khvanchkara mikrozonoje iš rankomis skintų Aleksandrouli ir Mujuretuli vynuogių, užaugintų Bugeuli kaimo vietovėse.
Vynuogynai išsidėstę 450 metrų aukštyje.
Maceracija ir spontaninė fermentacija vyksta qvevri (molinėse amforose).
Vynas pasižymi aksominiais vyšnių ir aviečių tonais. Intensyvus, bet vaisiškai gaivus, puikiai subalansuotas minkštas skonis, kuriame jaučiamos raudonų uogų, švelnių pipirų, prieskoninių žolelių natos.
Dera su mėsos užkandžiais, minkštais sūriais, troškiniais, griliuotais raudonos žuvies patiekalais.