Raudonasis vynas, pagamintas Sakartvele, Kakhetijos regione iš geriausių vynuogynuose užaugintų ir rankomis skintų Cabernet Sauvignon ir Saperavi vynuogių.
Saperavi vynuogės skinamos Arkhiloskalo kaimelio teritorijoje, Dedoplistskaro apygardoje, o Cabernet Sauvignon - Kurdghelauri kaimelio vynuogynuose, Telavyje. Arkhiloskalo kaimas įsikūręs tolimiausioje pietrytinėje Kachetijos dalyje.
Vynuogynai yra maždaug 700 metrų aukšyje.
Vyndariai – Vakhtangi ir Merab Šatirišvili. Konsultantas – Renne Neuer.
Pašalinus netinkamas uogas, visų rūšių vynuogės buvo išspaustos į vieną qvevri (kvevrį – į žemę įkastą molio amforą). Natūrali alkoholinė bei malolaktinė fermentacija vyko kartu su odelėmis be šakelių kontroliuojamoje temperatūroje be pridėtinių mielių. Po to vynas perpiltas į nerūdijančio plieno talpas ir brandintas su vidutinio skrudinimo ąžuolo spiralėmis 2 mėnesius.
Išpilstyta 550 butelių.
Puikaus raudonųjų ir juodųjų uogų aromato ir skonio, pilno kūno, ryškių taninų vynas. Intensyvus burnoje, labai kompleksiškas, subalansuotas, subtilus, pasižymi ilgu poskoniu.
Dera su avienos, jautienos, veršienos patiekalais, žvėrienos troškiniais.
Raudonasis vynas, pagamintas Sakartvele, Kakhetijos regione iš geriausių vynuogynuose užaugintų ir rankomis skintų Cabernet Sauvignon ir Saperavi vynuogių.
Saperavi vynuogės skinamos Arkhiloskalo kaimelio teritorijoje, Dedoplistskaro apygardoje, o Cabernet Sauvignon - Kurdghelauri kaimelio vynuogynuose, Telavyje. Arkhiloskalo kaimas įsikūręs tolimiausioje pietrytinėje Kachetijos dalyje.
Vynuogynai yra maždaug 700 metrų aukšyje.
Vyndariai – Vakhtangi ir Merab Šatirišvili. Konsultantas – Renne Neuer.
Pašalinus netinkamas uogas, visų rūšių vynuogės buvo išspaustos į vieną qvevri (kvevrį – į žemę įkastą molio amforą). Natūrali alkoholinė bei malolaktinė fermentacija vyko kartu su odelėmis be šakelių kontroliuojamoje temperatūroje be pridėtinių mielių. Po to vynas perpiltas į nerūdijančio plieno talpas ir brandintas su vidutinio skrudinimo ąžuolo spiralėmis 2 mėnesius.
Išpilstyta 550 butelių.
Puikaus raudonųjų ir juodųjų uogų aromato ir skonio, pilno kūno, ryškių taninų vynas. Intensyvus burnoje, labai kompleksiškas, subalansuotas, subtilus, pasižymi ilgu poskoniu.
Dera su avienos, jautienos, veršienos patiekalais, žvėrienos troškiniais.