Sodrios srubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš Lapio apylinkėse užaugintų Aglianico vynuogių.
Po fermentacijos vynas 8 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse, o vėliau dar apie 6 mėnesius buteliuose.
Intensyvus ir vaisinis vynas, su prinokusių raudonų vaisių uogienės ir uogų, ypač gervuogių, užuominomis aromate ir skonyje. Gausūs aksominiai taninai.
Dera su raudonos mėsos patiekalais, žvėriena, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais, makaronų patiekalais.
Sodrios srubino spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Kampanijos regione iš Lapio apylinkėse užaugintų Aglianico vynuogių.
Po fermentacijos vynas 8 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse, o vėliau dar apie 6 mėnesius buteliuose.
Intensyvus ir vaisinis vynas, su prinokusių raudonų vaisių uogienės ir uogų, ypač gervuogių, užuominomis aromate ir skonyje. Gausūs aksominiai taninai.
Dera su raudonos mėsos patiekalais, žvėriena, vidutinės brandos ir brandžiais sūriais, makaronų patiekalais.