Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių, užaugintų seniausiame įmonei priklausančiame 1946 m. įkurtame Nebbiolo vynuogyne.
Po fermentacijos plieno statinėse, vynas 6 mėnesius bręsta prancūziško ąžuolo statinėse.
Intensyvus kvapas, kuriame atsiskleidžia našlaičių, aviečių, gervuogių, serbentų bei elegantiški prieskoniški aromatai. Puikiai subalansuotas, harmoningas ir sodrus vynas, kuriame dominuoja raudonų uogų, prieskonių, likerio, saldymedžio bei kakavos skoniai.
Puikiai tinka prie troškintos mėsos, jautienos, žvėrienos patiekalų ir brandintų sūrių.
Granato spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Pjemonto regione iš Nebbiolo vynuogių, užaugintų seniausiame įmonei priklausančiame 1946 m. įkurtame Nebbiolo vynuogyne.
Po fermentacijos plieno statinėse, vynas 6 mėnesius bręsta prancūziško ąžuolo statinėse.
Intensyvus kvapas, kuriame atsiskleidžia našlaičių, aviečių, gervuogių, serbentų bei elegantiški prieskoniški aromatai. Puikiai subalansuotas, harmoningas ir sodrus vynas, kuriame dominuoja raudonų uogų, prieskonių, likerio, saldymedžio bei kakavos skoniai.
Puikiai tinka prie troškintos mėsos, jautienos, žvėrienos patiekalų ir brandintų sūrių.