Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
Fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.
Intensyvios granatų spalvos raudonas vynas, pagamintas Italijoje, Toskanos regione iš rankomis skintų Sangiovese ir Canaiolo vynuogių.
Fermentacija vyksta medinėse statinėse, vėliau vynas mažiausiai 24 mėnesius bręsta ąžuolo statinėse.
Ilgaamžiškumas: 10-12 metų.
Sodraus miško uogų aromato su vanilės ir saldymedžio natomis. Skonis yra sodrus, puikaus balanso, geros taninų pusiausvyros ir ilgai išliekančio elegantiško poskonio vynas.
Puikiai dera su ragu padažu, griliuota mėsa, žvėriena ir brandžiais sūriais.