.
Chardonay Toscana IGT
Geltonos pereinančios į auksinę spalvos. Pasižymintis subalansuota aromatų puokšte, kurioje atsikleidžia, skrudintos šviesios duonos, karamelės natos, rodantčios, kad vynas brandintas nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Aromate taip pat juntami prinokusių obuolių, kriaušių, cidonijų, ananasų aromatai citrusinės natos. Burnoje elegantiškas ir šilkinis, jaučiamos brandinimo natos, ilga bei tvari rūgštis suteikia šiam vynui struktūriškumo ir gaivos. Puikiai dera prie sunkesnių paukštienos ar laukinių paukščių patiekalų, baltos mėsos. Kremiškų ir riebesnių padažų.
Geltonos pereinančios į auksinę spalvos. Pasižymintis subalansuota aromatų puokšte, kurioje atsikleidžia, skrudintos šviesios duonos, karamelės natos, rodantčios, kad vynas brandintas nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Aromate taip pat juntami prinokusių obuolių, kriaušių, cidonijų, ananasų aromatai citrusinės natos. Burnoje elegantiškas ir šilkinis, jaučiamos brandinimo natos, ilga bei tvari rūgštis suteikia šiam vynui struktūriškumo ir gaivos. Puikiai dera prie sunkesnių paukštienos ar laukinių paukščių patiekalų, baltos mėsos. Kremiškų ir riebesnių padažų.

Geltonos pereinančios į auksinę spalvos. Pasižymintis subalansuota aromatų puokšte, kurioje atsikleidžia, skrudintos šviesios duonos, karamelės natos, rodantčios, kad vynas brandintas nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Aromate taip pat juntami prinokusių obuolių, kriaušių, cidonijų, ananasų aromatai citrusinės natos. Burnoje elegantiškas ir šilkinis, jaučiamos brandinimo natos, ilga bei tvari rūgštis suteikia šiam vynui struktūriškumo ir gaivos. Puikiai dera prie sunkesnių paukštienos ar laukinių paukščių patiekalų, baltos mėsos. Kremiškų ir riebesnių padažų.
Kategorijos
- Gamintojas
- Anselmo Mendes
- Beato Bartolomeo Breganze
- Borgo Salcetino
- Bulas
- Cantele
- Caruso & Minini
- Château Lynch-Bages
- CignoMoro
- CVA Canicatti
- Decugnano dei Barbi
- Demarie
- Fattori
- Fattoria Colsanto
- Feuerheerd's
- Fosso Corno
- Livon
- Madonna Nera
- Manzwine
- Montecariano
- Nino Franco
- Quinta do Crasto
- Reynolds
- Sarl Remy Bernard and Fils
- Siddura
- Vieira de Sousa
- Villa Chiopris
- Viticoltori Polito
- Kilmės šalis
- Regionas
- Vyno Tipas
- Vynuogės
- Aglianico
- Alfrocheiro
- Alicante Bouschet
- Alvarelhão
- Alvarinho
- Aragonez
- Arneis
- Avesso
- Barbera
- Bianco di Alessano
- Bordo vynuogių mišinys
- Brachetto
- Cabarnet Franc
- Cabarnet Sauvignon
- Cainho
- Canaiolo
- Canaiolo
- Cannonau
- Castelão
- Catarratto
- Chardonay
- Corvina
- Corvinone
- Dolcetto
- Durello (Durella)
- Fiano
- Friulano
- Friulano
- Garganega
- Glera
- Grecanico
- Grechetto
- Grillo
- Inzolia
- Jampal
- Lacrima
- Loureiro
- Malvasia
- Marzemina
- Merlot
- Montepulciano
- Moscatel Galego
- Moscato d'Asti
- Nebbiolo
- Negroamaro
- Nerello Mascalese
- Nero d'Avola
- Pecorino
- Pedral
- Perricone
- Petit Verdot
- Petit Verdot
- Pignolo
- Pinot Bianco
- Pinot Grigio
- Pinot Nero (Pinot Noir)
- Primitivo
- Procanico
- Rabigato, Codega de Larinho
- Rebo
- Refosco
- Ribolla Gialla
- Riesling
- Rondinella
- Rufete
- Sagrantino
- Sangiovese
- Sangiovese/Sagrantino
- Sauvignon Blanc
- Schioppettino
- Sicilijos vynuogių mišinys
- Spolettino
- Susumanielo
- Syrah
- Tinta Amarela
- Tinta Carvalha
- Tinta Francisca
- Tinta Roriz
- Tinta Roriz
- Torrazzo
- Touriga Franca
- Touriga Nacional
- Traminer
- Trebbiano
- Trebbiano Spoletino
- Trincadeira
- Turbiana
- Verdelho
- Vermentino
- Vermentino
- Vespaiola
- Viognier
- Viosinho
- Zibbibo
- Žemdirbystės / vyndarystės metodas