Auksninės šiaudų spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. Vynuogės skinamos nuo unikalių tai vietovei 30 metų amžiaus Bianco di Alessano vynmedžių.
Misa fermentuojama prancūziško ąžuolo statinėse ir 3 mėnesius brandinama su nuosėdomis. Vėliau 6 mėnesius vynas brandinamas butelyje.
Ištaigingas, lengvos kreminės tekstūros, švelniai minerališkas ir gaivus vynas. Aromate ir skonyje susipina geltonų gėlių, abrikosų, prinokusių obuolių ir šviežių žolelių aromatai, jaučiamos dūmų ir sviesto natos, riešutų ir migdolų pyrago skoniai. Ilgo malonaus poskonio vynas.
Puikiai dera prie baltos mėsos, makaronų, jūros gėrybių patiekalų, žuvies su uogų ar riešutų padažais.
Auksninės šiaudų spalvos baltasis vynas, pagamintas Italijoje, Puglia regione. Vynuogės skinamos nuo unikalių tai vietovei 30 metų amžiaus Bianco di Alessano vynmedžių.
Misa fermentuojama prancūziško ąžuolo statinėse ir 3 mėnesius brandinama su nuosėdomis. Vėliau 6 mėnesius vynas brandinamas butelyje.
Ištaigingas, lengvos kreminės tekstūros, švelniai minerališkas ir gaivus vynas. Aromate ir skonyje susipina geltonų gėlių, abrikosų, prinokusių obuolių ir šviežių žolelių aromatai, jaučiamos dūmų ir sviesto natos, riešutų ir migdolų pyrago skoniai. Ilgo malonaus poskonio vynas.
Puikiai dera prie baltos mėsos, makaronų, jūros gėrybių patiekalų, žuvies su uogų ar riešutų padažais.